The Rockn´Roll Circus.

Du kan aldrig leva på musiken,
(null)
 
Hej goingar, 
 
För många många år sen då jag bodde i fantastiska Norrköping jobbade jag som många andra på telecom företaget Ericsson. Det var på många sätt ett bra jobb, jag var kvartskristall-provare på ankomstkontrollen med många trevliga medarbetare i alla åldrar. För mig var det dock endast ett jobb för att få pengar till hyra o dyl, min dröm var att leva på musiken som jag redan då kämpade med dygnet runt. Jag var inte den bästa arbetaren på Ericsson men inte heller den sämsta, någonstans i mittfåran placerade jag mig med mina kunskaper och engagemang. Nu delade inte alla på min avdelning min förkärlek till musik, framförallt inte min förman som tyckte att jag la ner på tok för mycket tid på något så onödigt som musicerande. Många gånger kom vi ihop oss om detta och under en period var hon som en hök på mig om allt. På den här tiden skiljde jag mig lite till utseendet mot andra anställda, jag var glamrockare och det vara jag 24 timmar om dygnet, det ska sägas att det inte alltid sågs som något positivt i allas ögon. En dag blev jag inkallad till min förman för ett möte, hon ville tala om vad jag skulle göra med mitt liv, vet inte om hon ville ge mig ett gott råd på vägen i livet men där och då kändes det som ett påhopp. Hon pekade med hela handen på mig och sa: Du kommer aldrig kunna leva på musiken! det var bland det bästa som hänt mig, för efter den kommentaren tändes en glöd som jag aldrig förr känt, jisses vad jag skulle visa henne hur fel hon hade! Efter den dagen kämpade jag på dubbelt upp och idag har jag livnärt mig på musik på heltid i snart 25 år. 
Tyvärr lever min förman inte längre, hade gärna velat tacka henne för det bränsle och inspiration hon gav mig den där dagen, det var mångt och mycket ett startskott för mig. 
 
Jag har träffat på många utmaningar längst vägen som musiker/artist men alltid lyckats jobba min förbi det, idag med den stora Corona-krisen ter sig tillvaron lite annorlunda och utmaningen är större än någonsin. Om jag lyckas ta mig förbi detta hinder som pandemin orsakat vet jag inte i dagsläget, jag kommer dock göra mitt allra bästa för att få tillvaron att fungera ändå och skulle jag tvingas bryta här har jag ändå uppnått många mål längst med vägen och jag vet att nya mål kommer födas ur detvad som än händer i framtiden:)
Over & out!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress