The Rockn´Roll Circus.

Snart är packet här,
(null)
 
Hej goingar, 
 
Under söndagen kom det där sköna avbräcket från vad jag vanligtvis gör och spenderade dagen i Söderköping sjungades klassiska örhängen ur Sinatras katalog tillsammans med Söderköpings storband samt mina två kollegor Simon och Patrik. Den kommande Rat Pack konserten i Hörsalen i Norrköping den 16 Februari är i antågande och då behövs det putsas lite på föreställningen. känns alltid lika gött att lira med storband, det är som balsam för själen att bara stå där och sjunga ut alla känslor, otroligt befriande. Kommer bli völdigt kul att åter få göra detta inför publik, senast vi gjorde den i Norrköping svimmade jag ju på scen efter tre låtar, men det vet ni ju redan om och ni som inte har en aning om vad jag pratar om får googla;)
(null)
Jag ska inte på förhand avslöja innehållet i denna hyllningskonsert men jag kan säga så pass mycket att personligen ser jag mycket fram emot att få framföra "My kind of town", kommer bli grymt kul! Som förut återfinns Patrik Stenberg bakom Dean Martin låtar, ny för detta projekt är Simon Lingmerth som tolkar Sammy Davis jr och han gör det med bravur kan jag avslöja, grymmare sångare får man leta efter:) 
 
(null)
 
Det finns fortfarande lite biljetter kvar till konserten så har ni ingen, slå till nu annars missar ni årets Rat Pack konsert och det vore väl tråkigt;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress