The Rockn´Roll Circus.

Working on a dream.
(null)
 
Hej goingar, 
 
När man siktar in sig på det där stora målet, drömmen eller projektet, är det helt ok att ha dagar då man känner sig trött och utarbetad. Ibland tvivlar man på sig själv och varför man ens en gång försöker. Man frågasätter ifall det är värt allt jobb, slit och tid. Om man någonsin kommer nå ens halvägs innan man ger upp. 
 
Vissa av oss kan nog känna igen sig i detta tänk emellanåt, och när det kommer smygande ska du veta att du absolut inte är ensam, det händer oss alla. Och när "Att göra listan" är så lång att du knappt vet var du ska börja, nöj dig då med en en liiiten sak som tar dig närmare sitt mål, vision eller projekt, hur liten den än är så har du ändå närmat dig. Det är bättre att fokusera på det du får gjort än allt du inte får gjort eller hinner med. 
 
Det kan vara lätt att "gå ner sig", bli låg eller orkeslös när dessa dagar dyker upp, och för min del nöjer jag mig med det minsta lilla, det får vara bra för den dagen för jag vet att ny kraft står bakom hörnet för påfyllning. Hur tänker du k
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress