The Rockn´Roll Circus.

Kan du tyda drömmar?
(null)

Hej goingar,

Det här med drömmar kan ju vara lite lurigt, ibland drömmer man de mest konstiga grejer, men vad kan det betyda, och betyder det nåt överhuvudtaget? Jag drömmer typ aldrig om att jag faller eller att tänderna ramlar ut el dyl, Nåt som jag hört många gör, ne Inatt hade jag en annan märklig dröm. Det blev någon slags Zombie epidemi i världen och jag tillsammans med några andra försökte undkomma dessa smittade människor. En efter en av den lilla skaran överlevare föll offer för de märkliga zombie människorna och när det nästan bara var jag kvar hittar jag en bok med magiska berättelser i. Den börjar jag läsa ur och zombies personerna lugnar ner sig och blir harmoniska,  dock fortfarande med de klassiskt förvridna ansiktena.
Så fort någon zombie började bete sig som zombies gör läste jag bara ur boken så var de lugna och snälla igen, detta blev lösningen på den stora epidemin. 

Nu kan man ju undra om detta betyder något eller om det bara är ett resultat från en hjärna med livlig fantasi:) vad tror du om drömmar, vill dom säga oss något och betyder de nåt? 

FSHD Daniel

Haha, härliga tankar du har! Skönt att höra att man inte är ensam med ytterst märkliga drömmar i mellan åt. Om drömmar betyder något eller inte, har jag inte direkt tänkt på. För jag tycker många gånger att drömmarna kan handla om i princip vad som helst och som inte följer något direkt mönster. Men drömmarna kanske ändå betyder något. Jag har ingen aning, haha :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress