Märklig dag.
(null)

Hej goingar,

Har ni haft dagar då typ ingenting går som det ska, iallafall känns det så. Idag var en sådan dag då det mesta blev stressigt, lurigt och knasigt. Efter några morgonmöten (som gick bra) hastade jag igenom några ärenden för att lite stressad komma hem för att förbereda dagens gig. Jag hade väldigt lite tid på mig att fixa iordning så allt gjordes i ett svep, greppade sen den färdigpackade väskan och gick mot bilen. Var lite osäker på vägen till spelplatsen så jag slog in adressen på gps:en, under färden får gps:en spelet och visar hit och dit åt alla håll! Jag kör såklart helt fel och vet tillslut inte vart jag hamnat, parkerar för att fokusera på rätt väg, då råkar jag av misstag gnida till linsen i vänster ögat så den viker sig dubbel och hamnar under ögonlocket, det skaver och gör ont. Där och då är jag redo att ge upp eftersom jag bara ser på ett öga, får tillslut tag på min tekniker som lotsar mig rätt. Kommer på plats några minuter innan showtime och hinner inte fixa med linsen som fortfarande sitter dubbelvikt under ögonlocket, bara att kasta sig upp på scen och köra en timmes underhållning, och det går... jättebra! Allt flyter på som det ska, framförallt sitter mellansnacket extra bra denna dagen. Passade på att köra lite låtar från min soloplatta och de funkade fint i ett set fullt av sinatra material. Giget gick toppen, sen blev det en liten utmaning att köra hem men jag kom hem i ett stycke, det var en befrielse att tillslut kunna plocka bort den jäkla linsen, slutet gott allting gott:)
Antar utmaningen.
Hej goingar,
 
Aldrig har nog ett år startat med så många utmaningar samtidigt som just 2019, det har på flera sätt börjat bra men det finns en rad tunga grejer som jag måste plöja igenom och så är det ju ibland, det är en del av livet. Jag tänker dock inte låta detta ok betunga varken mitt jobb eller mina nära o kära, jag antar utmaningen och ser framför mig, stå där som segrare:) Det kommer nog ta sin lilla tid innan man är förbi de gråa molnen men efter regn väntar alltid solsken och det ser jag fram emot. Försöker fokusera på en utmaning i taget för att det inte ska kännas för tungt, då kommer det gå vägen, det Ska gå, det är mitt mål. 
Följer ni med?
(null)

Nånting har hänt, nånting är annorlunda, det var längesen jag kände en sån energi och driv. Kan inte exakt sätta fingret på vad, när och hur känslan kom eller hur länge den sitter i (det vet man kanske aldrig:) Det jag vet är att jag vill göra allt, jag vill se hur långt jag kan dra de projekt jag är involverad i, det är nu eller aldrig, en dag är det försent och jag vill inte vakna upp en dag och känna att jag inte gav mitt allt. Det är dags att lägga all kraft på rätt saker, styra dom i rätt riktning och trycka till utav bara helsike!:) Mycket är på gång men jag vill mer, jag vill inte stanna halvägs, varför ska man vara nöjd med att nå trädtopparna om det var stjärnorna man siktade på. Det är ju som att sikta på att göra mål i en WM-Final och skjuta i stolpen, visst det var nära men det var inte syftet med straffsparken. Jag dokumenterar mer och oftare på diverse sociala medier och det vore kul om du ville följa med mig mot målet, det blir liksom lite roligare att ha sällskap på färden än att gå själv. Ni finner mig alltid på följande plattformar, tack för ordet:)
 
Facebook: Robert Haglund
Instagram: @roberthaglund , @thefantasticfoursweden
YouTube: robsterrobster1 
hemsida: roberthaglund.com
Blogg: roberthaglund.net
Spotify: Robert Haglund, The Fantastic Four
Facebook: Fantastic Four sweden
Facebook Konstsida: Rob-Art
Facebook: Jack the cat.