The Rockn´Roll Circus.

Ready for takeoff.
(null)

Hej goingar,

22 dagar kvar av 2019, ett år som varit både utmanande och kreativt. Detta år har skilt sig mycket från tidigare år då det innehållit saker som tex. stalkers, utbrändhet, allvarliga sjukdomar och missriktning. Men det har även varit ett år fullt av kraft, positiv energi, möjligheter och utveckling. Aldrig tidigare har jag kunnat hitta det positiva i det minsta som i år, aldrig har riktlinjen varit så tydlig som just under 2019. I år utökade jag min musikaliska verksamhet åt flera håll, det har mestadels gått väldigt bra och naturligtvis gett mersmak. Det är även under detta år som jag på riktigt kommit igång med de konstnärliga uppdragen och här pratar vi både innanför och utanför Sveriges gränser. 

2019 lärde mig även att jag inte ska hålla på saker o ting för länge, finns det en anledning till att fira, njuta eller uppleva, är det bättre att slå till asap än att invänta bästa tillfället. Har även gått ifrån att tänka att allt behöver inte vara 100% perfekt, att göra 80% väldigt noggrant och bra och sen kunna slutföra det är bättre, finns inget värre än att påbörja saker som aldrig blir klart och blir liggande som en sorgsen tanke från det förflutna. 

22 dagar kvar av utmaningarnas år och jag tänker krama ur varje dag, timme och minut på dig till du tills slut lämnar över till din efterträdare. Tänker heller inte ladda för ett nyårslöfte, mina löften och mål kommer närsomhelst på året, de tar aldrig slut, de ändrar möjligtvis bara riktning eller form. Kom igen nu 2019, nu kör vi ända in i kaklet, snart är det nytt år. 
I am ready for takeoff!! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress