The Rockn´Roll Circus.

Äntligen måndag!:)
(null)
 
Hej goingar,
 
Äntligen är det måndag igen, fast helgen har varit magiskt bra på många sätt så är det ändå alltid lika inspirerande att gå måndagen och en ny vecka till mötes. Fullspäckat schema fram till jul, eller nyår om man vill det, jobbet tar liksom aldrig slut, de e bara att köra på så mycket det bara går. På Spotidy får "Shout it out loud" med TFF en ny skjuts, den har skjutigt iväg som en raket de senaste dagarna, väldigt kul! Tror att det kan ha att göra med de ständigt aktuella KISS som nu åker på avskedsturne och fansen runt om i världen söker mycket på material förknippat med dom, (för er som inte vet det har KISS gjort originalet på SIOL) 
Videorelease denna vecka för ett grymt band jag jobbar med PAIMON och deras hit "Bony Crow" kolla upp den när den finns på tuben, mycket bra!:) jag vill även passa på att gratulera min kollega John Daniel som idag släpper biljetterna till sin största konsert hittills, gig i Flygeln nästa höst, kommer bli grymt bra, missa inte detta ni som bor i Östergötland. 
 
Vi i TFF siktar själva på vår hittills största egna föreställning på Oscarsteatern i Sthlm den 26 April, kommer bli fantastiskt, vi har förresten redan börjat boka på till kommande sommar då våren redan är fullbokad och klar, det har aldrig hänt förut att det varit så fullt som det är nu, fantastiskt!:) Tjing!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress