Song of the day.
(null)

Som liten kille fick jag Gasolins live album "Live i Skandinavien" av min far som på den tiden var ett stort fan till gruppen och Kim Larsen. Detta smittade av sig på undertecknad och just detta live album har jag lyssnat mycket på under åren. Kim Larsen gjorde mycket bra grejer även som soloartist även om det var Gasolin jag gillade bäst. Favoritlåten var "Rabalderstraede" det var den mest ösiga låten på skivan, men idag som en liten hyllning till den nyligen bortgångne Kim lyssnar vi på kanske deras mest kända låt "Vad gor vi nu, lille du? Ett stycke dansk rockhistoria.


Song of the day.
(null)

När vi  ändå är inne på spåret "covers" finns det en låt med min favoritgrupp som jag alltid gillat. Det kan tyckas som ett udda val av låt att ge sig på när man är ett gäng hårtsminkade grabbar från N.Y. men jag tycker att KISS gör en bra version av "Then she kissed me" som "The Crystals" gjorde i original 1963. Denna klassiker är skriven bla. av hitmakaren Phil Spector, om han uppskattar KISS version har jag ingen aning om men jag tycker mycket om den, vad tycker du?:) Denna sköna söndag vilar vi igång dagen med "Then she kissed me", lyssna och njut!:)


Inviger Newport i Norrköping.
(null)

Hej goingar, 

I dagarna tre har TFF fått äran att hjälpa till med invigningen av Newports nya lokaler i Norrköping. Igår var första dagen med speciellt inbjudna VIP gäster. Uppdraget för vår del är att bjuda på sköna Rat Pack låtar  under vä valda tidpunkter. Tänk att bara stå där mitt i myllret av människor och sjunga goa klassiker som Sinatra o Co. levererade en gång i tiden, Supernice:) 
(null)

Det blev en uppsluppen och kul VIP-kväll där en och annan spontan dans dök upp i vimlet av människor och heminredning. Idag gör vi samma sak en gång till fast denna gången för allmänheten, har ni vägarna förbi, kika in och säg hej!:)