Ombyggnad pågår.
(null)
 
Nu kör vi på och förändrar tillvaron inte bara med vardagliga beteenden, jobb och hälsa utan putsar även på hur hemmets trygga vrå ska få sig ett ansiktslyft. Som jag berättat tidigare blir det en omdesign på alla plan och det känns riktigt gött. Tror vi alla behöver en viss typ av förändring ibland för att kunna föra utvecklingen framåt, nåt som inspirerar till att göra saker och ting lite lättare, lite bättre. Nu kommer vi bo lite hipp som happ i några veckor men det är smällar man får ta, vi vet att det kommer bli så mycket bättre när allt är klart, och klart blir det en liten bit in i december. Så när tomten sen dyker upp, möts han av ett helt "nytt" hem, det kommer bli kempebra!:) Har du nånting som du förändrar i ditt liv just nu? 
Song of the day.
(null)

En mer perfekt låt idag än denna är svår att finna, "This is Halloween" från Tim Burton’s klassiska film från 1993 sitter som gjuten. Ett kusligt bra stycke musik skriven av Danny Elfman helt i linje med hur man gör ett bra musikalnummer. När jag gick på min musikalutbildning för tusen år sen fick jag det stora nöjet att framföra detta stycke, sjukt bra ensemblenummer. En riktigt ryslig, hemsk och rysligt bra dag önskar jag er alla, digga lugnt!:)
The Manhattan Transfer kickade rumpa.
(null)
Hej goingar, 
 
Tänk vad saker o ting kan ske bara genom ett enkelt litet mail av vänlig karaktär. Som många av er redan vet brukar jag kontakta artister och musiker som jag gillar till att delta på mina musikproduktioner, ibland ringer jag helt sonika upp personen i fråga och om jag inte har numret så får det bli mail, att ringa är dock alltid bäst. De flesta jag kontaktar har ju av förklarliga skäl ingen aning om vem jag är och på många skapar det en viss nyfikenhet till denna knasiga svensk som bara ringer upp och frågar efter ett samarbete. I fallet med Alan Paul från legendariska The Manhattan Transfer började det med ett mail som i sin tur fortsatte med en digital dialog och en inbjudan till deras konsert på Göta Lejon. Det var första gången jag fick nöjet att se The Transfers live och det är bara att tacka och ta emot, jösses vilken fantastisk konsertupplevelse! Efter giget bjöd Alan in mig för lite eftersnack, mycket trevlig man btw, och där står vi idag. Nu följer lite låtskickande fram o tillbaka och hittar vi en gemensam nämnare i materialet är planen att göra en duett tillsammans, så håll tummarna för det, skulle det mot förmodan inte bli det så har jag iaf fått en ny musik-vän och det är inte fy skam det heller:)