Lugnet före stormen.
(null)
Foto: Robert Haglund
 
En magisk morgon gick oss tillmötes idag, iallafall för alla oss som inte hade näsan i mobilen utan istället njöt av den sjukt vackra starten av arbetsveckans mittpunkt. Vi är närsomhelst i stormens öga vad det gäller jobb, det är ruskigt mycket att göra, inte bara att utföra själva gigen utan alla förberedelser o dyl. det gör att man känner sig lite yr i knoppen när kvällen sen faller. Ju mer jag får att göra, desto mer effektiv och inspirerad blir jag, ett högt tempo föredrar jag framförallt annat, även om vissa saker görs på "volley" saker blir gjort och det är det som räknas i slutändan:)
I dagarna släpptes TFF biljetterna till Norrköping och Stockholm, båda sålde en bänkrad biljetter första dagen, håller det i sig är det snart utsålt, och ingen skulle bli gladare än jag om det så blev, om några månader vet vi svaret. Lidköping biljetterna kommer släppas innan veckan är slut så sen är det bara att hoppas på det bästa. Jag märlker av en annorlunda trend till nästa år och det är att de offentliga gigen kommer vara många fler i antal än tidigare, det tycker jag är en riktigt kul trend. Förfrågan om mina andra projekt är också på väg att få sina gigdatum satta, nu väntar jag bara på att få göra lite "Jazz n´Roll" konserter med mina rocklassiker i swing tappning, det vore grymt kul, kanske att nästa år är året då det händer, håll tummarna"!:)
 
Stämningsfullt i Vånga.
(null)
 
Hej goingar, 
 
Vilken kväll det blev i Vånga Kyrka igår, en totalt utsåld konsert väntade oss denna vinterkalla söndag. Med oss denna afton hade vi Vånga Kyrkokör som vi delade scen med, ett samarbete har vi haft två år tidigare med stor framgång. I år hade vi laddat upp med en rad "nya" låtar som vi inte framfört under en julkonsert så det blev många överaskningar för publiken som dykt upp från när o fjärran. Ett maffigt luciatåg startade kvällen och vår första insats "The Most wonderful time of the year" fick ett väldigt fint mottagande. Vånga Kyrkokör stärkte upp i "O Helga Natt" som blev kvällens stora kioskvältare, bättre gensvar är svårt att få:) Även pampiga "My way" som avslutade konserten fick stående ovationer och summerar vi kvällen blev det hela tre stycken ovations applåder, det har jag nog aldrig upplevt på en och samma konsert. En magisk tillställning blev det, ett extra tack till Lions som fixat med PR och biljettförsäljning. Hoppas vi ses snart igen!:)
 
(null)
I väntar på
Mera av allt.
 
Hej goingar,
 
Nu är det verkligen plattan i botten på alla plan och så kommer tillvaron vara fram till tomten gör storstilad entre. Tidiga morgnar, sena kvällar och allt däremellan är det fullt ös, den där kudden som man så gärna vill vila på ibland lyser alltmer med sin frånvaro. Under veckan som gått har det handlat mycket om releasen av min nya video "You matter to me", uppstart och biljettsläpp för The Fantastic Four´s Motown 60 Turne, julshower, träning, familjefix, teckningsuppdrag, repetion inför Sinatra Christmas och många långa timmar både på kontoret och på scen. Jag är en person som älskar att ha många bollar i luften och att det händer nåt och nu har jag verkligen fått det:) Nu har jag varit uppe i ottan medan alla andra sover och kontorsjobbat några timmar, sett säsongens första snö sakta singla ner, tokmysigt!:) Om inte detta vore nog ligger det fler nyheter i pipe-line, håll i hatten, nu kör vi:)