Coolare gubbe får man leta efter.
 
Hej goingar!
 
För en herrans massa år sen gigade vi ett flertal tillfällen i Moskva på en nattklubb vid namn "Night Flight", under denna perioden gick jag min utbildning på Kulturama men jobbade fredag-söndag varje helg ändå, inte så mycket tid för annat än musik på den tiden:) Det var naturligtvis väldigt spännande att ta flyget över till Ryssland, ett land som jag då länge velat besöka. Jag och min kollega hade som uppgift att underhålla gästerna som vanligtvis minglade i lokalen fram till 05:00 (snacka om sena nätter eller tidiga morgnar om man nu så vill:) Vi gigade där i tio dagar i stöten och under denna dryga vecka hände det mer saker där än vad jag nånsin upplevt på ett år hemma i Norrping, men det kanske inte säger så mycket;) Det var vinter då vi hängde där och jag minns att det var svinkallt, fattar att man vill ha pälsmössa på sig när temperaturen ligger på drygt 30grader kallt och det blåser halv storm, förutom en massa roliga sightseeingturer runt stan hände det en massa spännande grejer inne på klubben vi sjöng på. En dag när det var dags för mig att göra entre kommer ägaren fram och nämner i förbifarten att en av gubbarna vid bordet närmast scen är Harrison Ford! Kan ni fatta, i min värld var det inte Mr.Ford det var ju Han Solo! kändes väldigt surialistiskt att se honom sitta där och strölyssna lite på mig medan han svängde en bägare med sina kollegor. Senare på kvällen träffade jag honom i entren, ett möte jag aldrig glömmer, coolare gubbe får man leta efter. 
 
Efter utfört arbetspass drog vi några morgnar till ett ställe som hette "Club 13" ett gigantiskt place på fyra våningar och en sjukt massa rum, varje helg hade de olika teman och första kvällen var det fredagen den 13:e tema, riktigt effektfullt. Nästsista kvällen vi jobbade fick vi höra att Marilyn Manson hade sin efterfest där och självklart ville vi inte låte tillfället gå förlorat utan drog dit direkt efter gig. Väl på plats upptäcker vi att alla i personalen klätt ut sig till Manson så vi såg minst 6-7 Marilyn figurer smyga omkring, vem som var den riktiga fick vi aldrig reda på men det var en riktigt bra fest. 
 
Ibland längtar jag tillbaka till den tiden och de händelserika dagarna, vem vet en dag kanske man åter är på plats i staden där allting händer, för mig är mötet med Han Solo eh flåt, Indiana Jones, äsch Harrison Ford det jag minns starkast:) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress