Coolare gubbe får man leta efter.
 
Hej goingar!
 
För en herrans massa år sen gigade vi ett flertal tillfällen i Moskva på en nattklubb vid namn "Night Flight", under denna perioden gick jag min utbildning på Kulturama men jobbade fredag-söndag varje helg ändå, inte så mycket tid för annat än musik på den tiden:) Det var naturligtvis väldigt spännande att ta flyget över till Ryssland, ett land som jag då länge velat besöka. Jag och min kollega hade som uppgift att underhålla gästerna som vanligtvis minglade i lokalen fram till 05:00 (snacka om sena nätter eller tidiga morgnar om man nu så vill:) Vi gigade där i tio dagar i stöten och under denna dryga vecka hände det mer saker där än vad jag nånsin upplevt på ett år hemma i Norrping, men det kanske inte säger så mycket;) Det var vinter då vi hängde där och jag minns att det var svinkallt, fattar att man vill ha pälsmössa på sig när temperaturen ligger på drygt 30grader kallt och det blåser halv storm, förutom en massa roliga sightseeingturer runt stan hände det en massa spännande grejer inne på klubben vi sjöng på. En dag när det var dags för mig att göra entre kommer ägaren fram och nämner i förbifarten att en av gubbarna vid bordet närmast scen är Harrison Ford! Kan ni fatta, i min värld var det inte Mr.Ford det var ju Han Solo! kändes väldigt surialistiskt att se honom sitta där och strölyssna lite på mig medan han svängde en bägare med sina kollegor. Senare på kvällen träffade jag honom i entren, ett möte jag aldrig glömmer, coolare gubbe får man leta efter. 
 
Efter utfört arbetspass drog vi några morgnar till ett ställe som hette "Club 13" ett gigantiskt place på fyra våningar och en sjukt massa rum, varje helg hade de olika teman och första kvällen var det fredagen den 13:e tema, riktigt effektfullt. Nästsista kvällen vi jobbade fick vi höra att Marilyn Manson hade sin efterfest där och självklart ville vi inte låte tillfället gå förlorat utan drog dit direkt efter gig. Väl på plats upptäcker vi att alla i personalen klätt ut sig till Manson så vi såg minst 6-7 Marilyn figurer smyga omkring, vem som var den riktiga fick vi aldrig reda på men det var en riktigt bra fest. 
 
Ibland längtar jag tillbaka till den tiden och de händelserika dagarna, vem vet en dag kanske man åter är på plats i staden där allting händer, för mig är mötet med Han Solo eh flåt, Indiana Jones, äsch Harrison Ford det jag minns starkast:) 
Slår på volley.
 
Hej goingar,
 
Hur har er fantastiska måndag varit, för visst är det väl ändå något speciellt med måndagar också, första dagen på arbetsveckan och man har alla möjligheter i världen att bidra med nåt kreativt. Ända sedan jag slutade mitt jobb på Ericsson i Norrköping för 100 år sen har jag aldrig haft vad man kan kalla för måndagsångest, att ha lite småångest över att söndagen snart är slut och man tvingas sen iväg till ett kneg som man inte trivs med, kan växa eller utvecklas i. Ända från första dagen efter Ericsson tiden har livet känts som ett enda långt äventyr där upplevelser och erfarenheter frodats varje år, så känner jag även idag. just denna dagen har varit lite speciell då jag tog en av mini-människorna på ett återbesök till läkaren och sen blev det försent att dra till föris. Vad gör man då när ändå arbetet kallar, jo, man slår in på volley under korta stunder på dagen, åker man bil hinner man oftast med ett snabbt samtal som kan leda till nåt bra, väntar man på att lille-man ska bli klar på muggen susar ett mail iväg, små små tillfällen där jobb förfrågningar slås in på volley. Man bör dock ha lite fingertoppskänsla här för de små mikrojobben får inte förstöra dagen för far och son tiden, den är ack så viktig den med, jag blir ändå alltid lite förvånad över hur mycket man ändå kan få gjort på minimalt med tid. Idag var en bra dag både i familjehäng och arbetsfrågor, nu är de viktigaste sakerna gjorda och serverade att få ny uppbackning imorgon då jag förhoppningvis har en hel arbetsdag igen:)  Hur brukar du göra i trängda situationer där mycket ska bli gjort på minimalt lite tid?
Den bästa tiden är nu!
(null)

Hej goingar!

Vilken period på året gillar du bäst? För min del har jag väntat och längtat efter den period som är just NU!:) Då all grönska slagit ut, dofterna är som starkast och man har hela den sköna sommaren framför sig, det är en obeskrivligt skön känsla:) Nu hoppas man ju bara på att det goa varma vädret ska hålla i sig så det inte blir som många tidigare år en formtopp i maj och sen är det slut. Ne vi håller tummarna för en rekordlång sommar med mycket sol, bad och en massa glass!:)