The Rockn´Roll Circus.

Ljuset i tunneln.
 
Hej goingar,
 
Tack alla ni som hört av sig och undrar hur det går för mig, er omtanke värmer väldigt mycket. Nu är jag hemma och tillvaron blir bättre och bättre för var dag som går. Visst det finns en hel del saker som jag fortfarande upplever som stökiga och som jag ihärdigt väntar på ska passera men jag vill inte haka upp mig på det utan istället fokusera på de bra sakerna som utvecklas varje dag, att se den positiva utvecklingen. Ni som upplevt en brusten blindtarm vet att det inte är något man direkt rekommenderar, då finns det bra mycket roligare saker att göra här i livet:) Vet inte hur länge de använt sig av titthåls operationer för blindtarms ingrepp men det gjordes på mig, för att sen "städa" upp all skit som blindisen bidragit med blåstes det in en massa luft i magen som de kunde komma åt överallt, detta gjorde att när jag vaknade upp, hade jag en riktigt nice gravid mage. Att jag sen vaknade upp på GYN avdelningen gjorde ju saken ännu roligare (Det var fullt på det vanliga uppvaket, sa dom iaf;) 
 
Jag har sålänge jag kan minnas använt mig av bilder, symboler o dyl för att hitta kraft och inspiration till att ta mig dit jag vill, så även när jag blir sjuk eller som i detta fallet kör akut racet. Denna gången blev det motiv som den "ensamme soldaten som aldrig ger upp" eller "solen med all dess kraft". Detta är såklart inget jag sitter och printar ut på datorn utan något som jag visualiserar, och för mig funkar det alltid. Man får absolut tycka att det är lite nördigt att tänka på en superhjälte mitt i allt, det är helt ok, det är inte det jag vill åt. Det är viljan att aldrig ge upp som den typen av figurer alltid står för, den hjälper iallafall mig i alla lägen. 
 
Jag har under denna veckan varit tvungen att ställa in ett gäng konserter med The Fantastic Four, känns jättetråkigt såklart men när allt kommer kring är hälsan det som räknas. På fredag kommer dock en liten kul grej att hända, är man nyfiken på vad det kan vara ska man genast kika upp min Spotify kanal för nu är det inte långt kvar!:) Ta väl hand om er alla goa medmänniskor vart ni än är i världen:)