Utan skyddsnät på dansgolvet.
(null)

Hej goingar,

Ja vad ska man säga om de senaste dagarna, det mesta rullar på som det Ska, det svåra med att ha flera uppträdanden samma dag under flera sammanhängande dagar är att man sjunger, säger och dansar samma Grejer om och om igen, ibland kan det vara svårt att veta vilken turordning allt kommer i för att man gjort så många upprepningar under lång tid. Än sålänge har inga större missöden inträffat och för att hålla skärpan har vi regelbundna repetioner för att putsa och få bort eventuella småsaker som smyger sig in. 

Igår var det ett intensivt fotograferande under kvällens första gig, en man fick en snillrik idé då han dök upp på scen, ställde sig en meter framför respektive medlem för att knäppa lite närbilder, måste sett väldigt märkligt ut från en åskådares vy men även för oss kändes det konstigt att få en kamera nästan upptryckt i näsan mitt under pågående shownummer, hoppas iaf att bilderna blev bra:)

För att kicka igång dagen tar jag alltid ett besök i gymmet efter frukost, känns som en bra start och man är betydligt piggare när sen kontorsarbetet tar vid. Ett av mina favoritmaskiner som jag bara älskar att köra loss i är stakmaskinen, en maskin som har en bra känsla till att åka skidor på riktigt, mycket bra träningsredskap. 
 Nästa träningstillfälle blir när fartyget åter är i hamn, idag hann jag med en powerwalk på 1,5 timme och i ett strålande stockholm var det en ren njutning. Nu är man pigg och redo för resten av kvällens gig, en te och lite röstövningar bara så kör vi:)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress