Skapar min egen framtid.
(null)

Hej goingar,

Hoppas helgen varit till belåtenhet, min har verkligen varit det även om den var alldeles för kort och intensiv (gigade igår söndag). Nu kör vi fyra kryssningar på Viking och det är ett jämt flöde av gig, träning, kontorsjobb och egen tid. Häromdagen pratade jag med en gammal kollega som var mäkta imponerad av att TFF hållt ihop i nu 17år och att jag jobbat heltid med något jag själv skapat. Nu när jag tänker på det känns det riktigt fint att ha byggt upp en produkt som är mer aktiv än någonsin och som funnits så länge, det trodde jag nog inte när vi startade upp TFF. Nu ska det tilläggas att även om det var jag som startade upp gruppen så har den formats av alla medlemmar, det är inget man kan göra på egen hand även om jag alltid varit en drivande faktor i denna konstellation.

Min tonårsdröm var att leva på musik, se världen, uppleva och skapa. Nu har jag än sålänge jobbat heltid med musik i 21år, spelat i 13 länder, haft förmånen att träffa fantastiska människor runt hela klotet, upplevt spännande platser och släppt album som förvisso inte sålt i miljonupplagor men ändå sålt i 15 länder och som ändå gått bra. Lite kul tanke då allt började i ett litet pojkrum fullsmetat med affischer på väggarna i norrköping där drömmarna inte hade någon begränsning och det har dom inte nu heller. 

Med denna lilla återblick riktar jag nu in mig på nuet och det jag vill åstadkomma, det finns mycket kvar att uträtta innan mikrofonen läggs på hyllan, ta hand om er och ha en fin dag:)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress