Håller hjulet i rullning,
(null)

Hej goingar!

Onsdagen är här och sakta men säkert jobbar vi oss igenom arbetsveckan, det är andra veckan på Viking och vi har fått ett mottagande vi knappt kunde drömma om. Gensvaret från publik har varit enormt och personalen  har tagit hand om oss på bästa sätt. Nu hoppas vi såklart att detta ska hålla i sig hela perioden ut, man vill ju på nåt sätt nå formtoppen den sista veckan:)

Förutom våra uppträdanden fylls dagarna med kontorsarbete och ständiga besök i gymmet. Med lite disciplin hinner man uträtta mycket på ett dygn. Vi brukar ta för vana att kliva av fartyget när vi är i hamn för diverse möten, ärenden eller motionsrunda. 

På detta sättet håller vi ångan uppe och har lite extra energi lagrat inför varje showdel. Man vill ju kunna ge publiken vad de förväntas få uppleva, vem vill se fyra sömndruckna potatissäckar på scen?:) 

Många är dom artister som dyker upp bakom scen och igår fick vi finbesök i form av Erika från Drifters. Nu tar vi en paus med kontorsdelen, svidar om och tar sikte på stora scen, må gott!:)


(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress