Och där försvann det igen.
(null)

Hej goingar,

Visst börjar man få lite förkänning nu till att våren äntligen står och stampar runt hörnet. De soliga dagarna avlöser varann och även om det fortfarande är lite kyligt i luften så är det på gång nu. Har du börjat planera inför den kommande sommaren eller tar du det som det kommer? Här har vi börjat diskutera hur sommaren Ska te sig, mest i grova drag men ändå, vi är på gång iallafall:)

Det är lite svårt att få till ett bra flöde med kontorstiden här på båten, så fort man ska maila el dyl har täckningen försvunnit, en detalj som kan vara bra att ha och som underlättar:) så knepet man får ta till är att klocka de tider som täckningen uteblir och köra på sen under resten av tiden. 

Nu är vi inne på sista kryssningen innan påsken tar vid, ska bli lite skönt med lite ledighet även om gigen är himla kul. Vad gör du i påsk? För min del blir det familjemys, ägg och godis :kr
Försäljningsrekord.
(null)

Hej goingar,

Känns som tillvaron bara flyger iväg, man följer ett nu väl inrepat dagschema med uppgifter och göromål som sen avlöser varann i rapp snabb takt. Vi närmar oss slutet på denna spelperiod och mottagandet från publiken har varit långt långt över förväntan. Ett litet bevis på att vi ändå gör något som publiken gillar är att vi säljer i snitt en box skivor vid varje kryss, vi fick en liten chock när plattorna gick åt så snabbt, helt klart ett Försäljningsrekord, vi säljer t.om. mer skivor under den här perioden än vad vi gjorde under "Talang" perioden för många år sen, det känns verkligen sjukt bra!:) vi kommer att återvända en liten sväng till Viking i vinter för lite julshow, mer info om det lite längre fram. Nu pustar vi ut i varsin hytt efter ett gig med stående ovationer, ikväll somnar vi alla med ett leende på läpparna, god natt!:)
Tack för allt Jerkan.
(null)

Precis innan vi gick på scen idag möttes vi av nyheten att Jerkan gått ur tiden, plötsligt kändes tillvaron väldigt tung och jag kunde inte sluta tänka på honom under hela spelningen, en av våra största har slutat lira. För många år sen jobbade jag på Göta Lejon då Jerry Williams körde sin show "Jerkan" där, en av mina uppgifter var att sitta som salongsvakt under föreställningen, sammanlagt såg jag Jerrys show 32 gånger och varje föreställning var en ny upplevelse, Jerkan hade små trix som han körde varje gång just för att det skulle kännas som han levererade repliken, skämtet eller kommentaren för första gången. Vid ett tillfälle när jag stod och pratade med Jöback kom han fram och snacka och var sådär trevlig och ödmjuk som man uppfattar honom att vara. Han var så äkta, gjorde sin grej hela vägen och tomrummet efter honom är stort. Tack för allt Jerkan.