Slutspurten.
(null)

Hej goingar, 

Ni kan inte ana hur mycket fix och trix det ligger bakom detta inlägg, till sjöss gäller det att kunna göra sina inlägg, upplägg, nätverksamhet vid rätt tidpunkt annars är risken stor att det inte finns någon internetuppkoppling alls. 
(null)
Den här veckans gig har på många sätt varit upploppet på en intensiv gigperiod och nu väntar lite välförtjänt vila. Men för att inte gå händelserna i förväg måste jag berätta om spelningarna på Birka Cruises, en långkryss som tog oss från Sthlm-Härnösand-Vasa-Sthlm. Här provade vi en rad med låtar vi aldrig framfört live, bla. "Under the Boardwalk", Tell her, "Oh What a night" mfl. 
Det blev ett litet lyft med nytt material i showen, kändes fräscht och inspirerande att presentera något nytt. De "nya" låtarna blev väldigt väl mottagna av publiken, framförallt Under the Boardwalk. 
(null)
Livet på båt innebär inte bara en massa sköna speltillfällen utan också träning, och även om vi i gruppen har helt olika dygnsrytm så tränar vi alla dagligen ombord, allt för att hålla kroppen igång. Jonas och undertecknad brukar ta morgonpasset medan Niklas och Daniel tränar lite senare på dagen. 
(null)
I Härnösand klev vi av och fick ett par sköna timmar av ledighet, mitt på torget fanns en massa solstolar och självklart kunde vi inte missa detta ypperliga tillfälle att få lapa lite sol. I den lokala delikatessbutiken hittade vi även grymt god glass som slukades snabbt i sällskap av solens glittrande strålar. 
(null)

Att uppträda på långkryss var en ny erfarenhet för oss, ett koncept vi gillade väldigt mycket. Här mötte vi samma publik under flera dagar vilket gjorde att man lärde känna gästerna på ett annat sätt än tidigare, många fler vågade sig även fram för en pratstund efter gigen och sånt är alltid uppskattat. En av höjdpunkterna var de långa "tåg" som gjordes spontana under sista showkvällen, man bara släppte loss och hade kul. 
(null)
Det andra stoppet var i Vasa, en ny destination för oss och som vi med stor nyfikenhet såg fram emot. Likt tradionella turister scannade vi av Vasas innerstad och vi hade en mysig eftermiddag även om vi bjöds på både kraftiga vindar och nederbörd. 
(null)
En grej som varje kväll varit magnifikt att få uppleva är de mäktiga solnedgångarna, det har varit snudd  på ren och skär magi. Så fridfullt och rogivande att bevittna naturens skönhet i sitt rätta element, nånting som lockade många resenärer under resan. Med denna fridfulla bild avslutar jag detta lilla resereportage, kommer med all säkerhet göra fler nedslag i händelser från långkryssen men just nu njuter jag och mina kollegor av den första lediga dagen på länge. Ha en strålande fin dag och fortsätt gärna med fler tips om innehåll i bloggen. Lev väl!:)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress