Hej världen, här har ni mig!
(null)
 
Hej goingar,
 
Ja, jag vet att det varit lite glest mellan inläggen, men ibland kommer livet lite emellan, lovar dock bättring på detta framöver:) Det har varit och är intensiva dagar nu, mycket som ska fixas med innan midsommar och semester tar över. Kör ända in i kaklet imorgon i väntan på kransknytningar, sill och sommartårtan, nästa vecka är sen ännu mer hysterisk då jag på något sätt måste jobba samtidigt som vi gigar på Birka Cruises i fyra dagar, med den bristande täckningen kan äventyret bli desto mer spetsat:) 
 
Gårdagen var kantad med möten och åter möten, dock spännande såna så det gick ingen nöd på mig inte. Fick en fin inblick i streaming världen vilket är en stor djungel i sig, på kartan nedan ser ni de länder som hittills lyssnat på min senaste singel (länder med en rosa färgton). Ska bli spännande att se hur långt den kan sträcka sig över världen. Redan nu har jag en färdig plan på hur nästa singel kommer att låta och vilka gästartister som är aktuella, javisst ni läste rätt, det är fler gästmusiker på kommande singel, vilka det är kommer avslöjas inom en snar framtid. 
 
Jag är väldigt tacksam över det stöd jag får från skivbolaget med tanke på att jag är en liten aktör, samtidigt känner man en liten press att leverera önskat resultat för ett fortsatt samarbete. Skam den som ger sig, vill ni hjälpa mig att sprida nya singeln "You matter to me" över världen så får ni mer än gärna dela Spotifylänken så mycket ni bara vill. :)
 
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress