Det gör ont, men vi är i mål.
(null)
 
Konstig titel kanske men de som inte hänger med i svängarna kommer snart att förstå vad jag pratar om:) vi har nu avslutat tre kryssningsdagar ombord på Birka Cruises, en resa som tog oss från sthlm till Härnösand, Luleå och sen tillbaka hem igen. Förutom ett litet gig i Sthlm dagarna efter hemkomst från Södersjukhuset och dess blindtarmsäventyr kom sen ett riktigt eldprov, en fyra dagars kryss med gig i dagarna tre. Doktorn beodrade att jag skulle röra på mycket, vilket jag gjort i lagom dos och sedan leva som vanligt, vilket jag också gjort. Den första tiden på båten kände jag inte av nånting direkt men till sista showdagen högg det till rejält i sidan och gjorde så hela dagen samt under hemresan. Nu tror jag inte enbart att detta beror på allt sjungande och kämpande med bristande magstöd utan även alla dessa sjukt tunga dörrar som man måste bända upp när man befinner sig i personalutrymmen, det var inget jag tänkt på innan jag klev på. Nu kan det även vara så att hugget är nån form av "träningsvärk" att muskler inte kommit igång än eller en form av överansträngning. Jag tog mig iallafall igenom dagarna även om det blv tufft mot slutet, tror dock ingen i publiken märkte nåt. Nu har jag nästan en vecka på mig att softa innan nästa turne-sväng och då hoppas jag att allt ska vara normalt igen. Nu tänker en del av er, men är han helt knäpp i roten som ger isg på att giga så mycket, så tidigt, javisst så knäpp är han, och jag hade inte provat om jag hade känt innan att det inte skulle gå överhuvudtaget. Man kan ju inte heller ligga hemma och se alla jobb försvinna förbi, den lyxen har jag inte. Kan även vara så att jag kommer känna av hugg lite då och då även om jag inget gör, men det går sakta men säkert framåt.
 
Anledningen till denna sena rapport på båtgigen är att internet uppkopplingen är lite sisådär, den försvinner helt plötsligt när man håller på med något för att sen dyka upp en timme senare, lite stökigt men nu vet ni iallafall att det gick fint i det stora hela. 
 
Fullsatta showkvällar har vi haft vid alla tillfällen vilket också är väldigt roligt, många som sett oss uppåt 10 gånger, grymt kul att folk återvänder. Nu när jag är åter på hemmaplan är det dags att dra upp riktlinjerna för höst/vinter, och vänta ni bara, det kommer hända mycket kul både på TFF och solo fronten, "You ain´t seen nothin yet"!! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress