Röjar-fredag!
Tjena Goingar!
 
Vilken härlig fredag det varit, vilket drag och vilken kreativ dag det blev, sånt gillar vi! Tre möten, ett seminarie, ett korvstopp, tre telefonbokningar och en snabb visit i Stockholms största leksaksbutik blev kontentan av denna soliga dag.
(null)
 
Som vanligt blev det en hel del diskutioner på Universal Music, där pratade vi bla. om hur vi ska lägga upp lansering av min kommande singel samt The Fantastic Four´s nta alster som båda kommer under våren. Det är en himla massa grejer som man måste fixa med innan releasen för att få maximal effekt. Intressant och spännande möte som alltid.
 
(null)
 
Seminarie på vårt YouTube bolag "United Screens" , där fick jag en rad bra råd och ideer om att förbättra våra kanaler, känner mig riktigt taggad till att köra mer via YouTube verktyget:)
 
(null)
 
varje äkta STAR WARS nörd kan inte gå förbi en stormtrooper utan att ta en selfie;)
 
(null)
 
Med TFF är vi i full gång med alla förberedelser inför marsmånad och den stora showen på Viking Line, många föreställningar som ska göras och till en rad datum måste vi sötta in inhoppare då bla. Jonas inte kommer loss pga av andra åtaganden. Det är ett enormt pusslande för att få till alla dagar men eftersom vi börjar i god tid tror jag att det ska funka fint ändå:)
 
Ett möte med en ny arrangör fick jag till idag, vi har pratat länge om att sen och nu fick vi tillslut ihop det, alltid spännande med nya kontakter, hoppas att det kommer ge bra resultat. Dagen avslutades sen med en sväng till gymmet innan jag åter styrde kosan till mitt kära hem för lite välförtjänt fredagsmys. En riktigt fin dag är till ända, tack o godnatt, ta hand om er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress