Song of the day.
 
Dagens sång har sitt ursprung i begynnelsen av mitt gigantiskt stora musikintresse. Allt startade med KISS andra platta "Hotter than hell" den blev min biljett in i musikens fantastiska värld och den är än idag en av mina absoluta favoritskivor. Den låt som jag fortfarande känner ett lyckorus till är "Goin Blind" den berör något i det innersta rummet och den kommer nog så göra så länge jag befinner mig ovan jord:)
 
Goin' Blind handlar om en 93-årig man som har fallit i förälskelse med en 16-årig flicka men vet att han aldrig kommer att få henne. Vart farbror Gene fick uppslag till det ämnet vet jag inte men det finns säkert något KISS orakel därute som sitter på svaret till det:) Har ni inte hört låte, ge den en chans, har ni hört den, vet ni vad jag pratar om, lyssna på länken nedan:)
Hej Umeå:)
(null)
 
Hej goingar!
 
Vilket dygn vi fått uppleva med The Fantastic four:) Igår hade vi det stora nöjet och uppdraget att underhålla en hel drös med goa människor i Umeå, spelplats och även sovplats va U&Me Hotell, ett hotell som är helt obemannat, visst det finns serveringspersonal osv men ingen bemanning vad det gäller incheckning o dyl, sånt fick man fixa med själv. Lustigt litet rum jag fick där handfatet var placerat nästan bredvid sängen och inte i badrummet, vet inte hur de tänkte där men ändå:)
 
Vi har varit i Umeå en gång tidigare men det är så längesen att jag knappt kommer ihåg det, väldigt mysig stad, hoppas verkligen att vi får tillfälle att komma tillbaka nån dag snart igen. Själva giget var lättjobbat, allt gick som planerat, man sjöng så dricksglasen nästan sprack, och man sppntandansade så svetten lackade, precis som det brukar vara när TFF håller hov;)
 
Lite försenade blev vi dock på resan ner pga av snöoväder men det var inget fara på taket, vi träffade nämligen John Houdi på flygplatsen och när man träffar hon, ja då har man aldrig tråkigt:) Att min buss hem gick sönder pga av vinter ja vad ska jag säga om det, det kan väl hända, ingen som får mig på dåligt humör denna sköna onsdag:)
 
Nedanför hittar ni lite sköna bilder från vårt dygn i goa Umeå:)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Song of the day.
(null)
 
Har i många år haft Jamie Cullums stora genombrotts platta "Twenty something" som en stor favorit bland jazzplattor, galet bra och när den kom kändes den som en fräsch vind genom hela jazz facket. Öppningsspåret "What a different a day made" fullkomligt osar av jazz när den är som bäst (enligt mig;). En låt jag gärna drar igång dagen med och som alltid får mig att må bra i alla lägen, prova själva, starta dagen med en skön frukost och detta stycke i högtalarna, lovar att det kommer kännas gött:)
 
Har sett jamie live fflera gånger och tycker han är i en klass för sig, han skiljer sig lite från andra entertainers, han är mer som en ung Elton John på scen. Han spelar på pianots alla delar, över som under, allt funkar. Vill ni ha en go stund, lyssna på "What a different a day made" :)