Song of the day.
 
Dagens låt är en riktig goding, vi framförde den bla. med The Fantastic Four förr om åren och ibland saknar man den som en kär gammal vän:) Många nya lyssnare tror att vi försöker efterlikna det som Jersey boys musikalen gör, det kan inte vara mer fel, vår mall från dag ett har varit just The Four Tops. Även om vi plockat in lite "icke" Motown låtar på senare år så finns många av Four Tops låtar kvar i vår setlist, de hade verkligen en stor hög med odödliga hits på sin agenda. 
 
De var en av de mest polerade, popinfluerade och melodiösa grupperna hos Motown. Levi Stubbs som var barytonsångare var gruppens ledargestalt, vanligen brukade tenorer vara mest prominenta i liknande sånggrupper. Gruppen hade sin storhetstid under åren 1964-1967 då några av deras största hits som "Baby I Need Your Lovin'", "I can´t help myself", "Standing in the Shadow of Love" och "Reach out" släpptes.
1963 övertygades de av Berry Gordy att skriva kontrakt hos hans bolag Motown. 1964 inledde de ett fruktbart samarbete och fick en första USA-hit med låten "Baby I Need Your Loving" och det är just den som är dagens låt, klicka på länken och njut! :)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress