En känslomässig förklaring:)
 
Hej goingar!
 
Några misstolkade mitt tappra försök till att förklara en känsla igår, jag har inga planer till att sluta sjunga än även om den är tidsbestämd även för mig såklart. Det jag försökte säga var att känslan av att älska något så ofantligt mycket, ett intresse, hobby eller vad det nu kan vara att det upptar nästan hela ens tillvaro, att det känns viktigt att lyssna, följa eller vara fan till något/nånting, att identifiera sig med, den speciella känslan är typ borta. Jag vet det kan låta lite luddigt och vi har alla olika referenser till olika liv, men för mig hade jag många förebilder, inspirationskällor o dyl, det var viktigt att ha dom i mitt liv, det betydde något. Idag har den känslan falnat och kanske är det så att vuxenlivet till slut tar ut sin rätt, det naturliga flödet i livet. I vilket fall det är den känslan som jag saknar ibland, om nu någon fattar vad jag snurrar om idag:)
 
Från det ena till det andra fick jag ett bokmanus skickat till mig igår för en tilltänkt utgivning, min uppgift i det hela är att se om jag kan klura ut några figurer till den, en lång process men vem vet, det kan leda till något kul:) Till den kommande singeln kan jag säga att allt mer eller mindre är klart, det jag sitter och väntar på nu är att mixkillen kommer hem så han kan mixa och mastra klart, sen är det bara att skicka ut underverket:)
 
Kickar alltsom oftast igång dagarna på gymmet, det ligger otroligt nära och jag får så mycket mer energi av att skaka loss kroppen, mer blir gjort på kortare tid, perfekt! Vi sitter i startgroparna för en hel del nya grejer med The fantastic four och inom en snar framtid kommer jag avslöja vad vi har på gång, håll i hatten säger jag bara:) Att få ut det man vill på ett år innebär iallafall för mig att dela ner slutmålet i delmål som sen pytsas ut över tolv månader och de fyra veckorna som de alla har, då blir det förhoppningvis mer gjort i slutändan. 
 
Hur brukar du planera dina dagar, veckor eller år?
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress