Song of the day.
 
Idag kör vi en riktig goding, en favorit i repris, en låt som naglat sig fast i TFF’s setlista i många år nu. Jag pratar om "Only You" med Yazoo, den gjordes även som cover med acapella-gruppen Flying Pickets. Vi har gjort om den ännu en gång, här i en 60-tals flört:)

Genrep med lite götta.
(null)
 
Hej goingar,
 
Dagens genrep inför Premiären på Viking imorgon gick strålande bra, vet inte om det betyder tur eller ej men i vilket fall så känns det riktigt bra inför vad som väntar oss imöra. På bilden ser ni lite av den "föda" vi får i logen och ni fattar direkt att det inte riktigt rör sig om nån Rock´n´roll raider som vi besitter, faktum är att ganska många arrangörer bakar saker till oss, inte varje gång men ganska ofta ändå och det får nog inte Mick Jagger o Co;) Nu väntar fyra veckor på Viking där vi kliver ombord på söndagar och kliver av på torsdagar, det kommer bli kul, spännande, lite jobbigt kanske men framförallt gött att få prova lite nytt material på publik. Nu är kvällen här, dags att ta en liten paus från jobb göromålen, packa väskan och pusta ut, det har varit en riktigt go vinterdag idag, hoppas morgondagen blir minst lika bra, Tjing!!
 
 
Snö!
(null)
 
Hej goingar,
 
Kan inte minnas att sträckan från hemmet till föris varit mer mödosam än vad den var idag. Snön har fullkomligt vräkt ner här i över ett dygn och det skapar ju naturligtvis en mysig stämning men samtidigt blir det en utmaning att ta sig nånstans överhuvudtaget:) Plogbilen hade inte riktigt hunnit förbi då färden började imorse så det var bara att ploga vagn o co genom en massiv snömassa, på sätt o vis helt ok då jag fick röra lite på kroppen även denna morgon:) Trots den bitvis svåra terrängen drog jag en pw och passade då på att ringa lite jobbsamtal, nytta med nöje eller hur det nu heter nytta med.. terrängträning:) Imorgon väntar premiärgiget för viking perioden och det är fullt med fix inför det, vi laddar upp med en dagspelning i eftermiddag, blir som ett litet genrep, känns som det kommer bli en riktigt bra och snöig dag! :)
 
Hur har ni det med snö idag, mycket, lite eller inget alls?
 
(null)