The Rockn´Roll Circus.

Tack 2018!
(null)


Så börjar vi sakta men säkert närma oss slutet på ett makalöst fint år, visst hade det sina dalgångar det måste jag erkänna men ser man till det stora hela blev det riktigt bra. På jobbfronten slog vi alla rekord vad det gäller antal spelningar vilket känns riktigt kul. 

(null)

Många är dom projekt som sjösatts i år och några av dom har gett bra resultat medan andra väntar på rätt tidpunkt, och lite så är det man behöver prova fler saker för att se vilka som fäster på. Bland dalgångarna i år måste jag ändå säga var när jag akut blev intagen för brusten blindtarm, med facit i hand skickades jag hem alldeles för tidigt och det blev en rejäl uppförsbacke under några veckor. 
(null)

Sommarens väder kunde inte varit bättre om man ser det ur ett semester perspektiv, helt magiskt. Hoppas nu på en fortsatt vit vinter så man kan utnyttja skidor, pulkor o dyl. För min del kommer jag minnas 2018 som ett bra år, året då mycket stämde och gick åt rätt håll. 
(null)

2018 hade en skön balans mellan lek och jobb, ledighet och uppdrag, nåt som alltsom oftast är en utmaning att få ihop men i år klaffade det. Inför kommande år hoppas jag på en utveckling från denna trend, nåt nyårslöfte vet jag dock inte om jag har för stunden men det lär nog dyka upp nåt när jag inväntar tolvslaget, om inte annat så ligger det en himla massa tankar och idéer om hur jag vill att 2019 ska se ut, gott nytt år på er alla!
(null)