Tack 2018!
(null)


Så börjar vi sakta men säkert närma oss slutet på ett makalöst fint år, visst hade det sina dalgångar det måste jag erkänna men ser man till det stora hela blev det riktigt bra. På jobbfronten slog vi alla rekord vad det gäller antal spelningar vilket känns riktigt kul. 

(null)

Många är dom projekt som sjösatts i år och några av dom har gett bra resultat medan andra väntar på rätt tidpunkt, och lite så är det man behöver prova fler saker för att se vilka som fäster på. Bland dalgångarna i år måste jag ändå säga var när jag akut blev intagen för brusten blindtarm, med facit i hand skickades jag hem alldeles för tidigt och det blev en rejäl uppförsbacke under några veckor. 
(null)

Sommarens väder kunde inte varit bättre om man ser det ur ett semester perspektiv, helt magiskt. Hoppas nu på en fortsatt vit vinter så man kan utnyttja skidor, pulkor o dyl. För min del kommer jag minnas 2018 som ett bra år, året då mycket stämde och gick åt rätt håll. 
(null)

2018 hade en skön balans mellan lek och jobb, ledighet och uppdrag, nåt som alltsom oftast är en utmaning att få ihop men i år klaffade det. Inför kommande år hoppas jag på en utveckling från denna trend, nåt nyårslöfte vet jag dock inte om jag har för stunden men det lär nog dyka upp nåt när jag inväntar tolvslaget, om inte annat så ligger det en himla massa tankar och idéer om hur jag vill att 2019 ska se ut, gott nytt år på er alla!
(null)

Christmas-song of the day 23.
(null)

Vad vore en julsångs-lista som denna utan "The King", ganska tråkig skulle jag säga. Därför dyker han upp såhär dagen innan julafton och förgyller tillvaron för oss på allra bästa sätt, så som bara han kunde göra. I låten  "If every day could be like Christmas" får han fritt spelrum att tolka denna lilla doldis till sång, en magisk stämma som vi förevigt kommer att älska. Nu kör vi det sista pysslet innan den rödklädda mannen med skägg dyker upp:)

Jag älskar julen!
(null)

Hej goingar,

Nu är den här, julen alltså! Det är visserligen två dagar kvar till själva julafton men jag tycker julen infinner sig tidigare än så, det är vad man gör det till. Att avrunda långa arbetsdagar med julinspirerade till framåt kvällen förstärker julkänslan och man blir dessutom lite gladare i kropp och själ. Köpte förresten en stor tomte häromdagen som nu står och vaktar granen, han har en stor fjäder som kropp vilket gör att han rör sig så fort man kommer i närheten, han bidrar också väldigt mycket till julfeelingen, frågan är nu om jag nånsin plockar bort den!:) Ne julen är nåt speciellt för mig, den är fortfarande magisk fast jag blev vuxen för längesen, bryr mig inte det minsta över vad andra vuxna tycker om att jul bara är för barnen, alla har vi varit barn så den tillhör oss alla säger jag vilken ålder man än har. Jag vet att jag kommer njuta av julen fullt ut i år, kanske mer än nånsin, och jag hoppas och önskar att alla ni som läser detta får den bästa ochfinaste julen någonsin, God Jul på er!!