Nedräkningen kan börja.
 
Tiden, tiden vart tar du vägen, du är alldeles för flyktig och snabb i vändningarna, ibland skulle jag verkligen vilja hålla kvar i ett ögonblick för en stund, bara för att få njuta liiiite lite till. Jag känner en något påfallande känsla över att allt som jag egentligen skulle vilja göra aldrig kommer att bli gjort. Det får en liten bitter eftersmak, och hur jag än försöker finns det alltid nåt som släpar efter. Visst jag vet att allt aldrig kommer att uppfyllas, det är en del av livet och drivet för att alltid ha något att sträva mot, men ändå, det känns småtråkigt, jag vill ju göra ALLT!:)
 
Snart är det 100 dagar kvar innan jag fyller jämnt, det ska bli skitroligt, på riktigt!:) tänkte härmed starta en liten tävling med mig själv, hur mycket kommer jag hinna på de 100 dagarna fram till det magiska talet. Självklart kommer jag notera ner allt som jag utför, inom några dagar startar min egensinnade lilla enmanstävling, behöver en liten sporre och utmaning för att göra arbetsvardagen lite roligare så varför inte göra tillvaron lite roligare. Och nej jag jag bryr mig inte om att jag blir ett år äldre eller att jag fyller jämt, det gör folk hela tiden, fullkomligt normalt och ingenting som vi kan råda bot på. Har du några knep på att göra din arbetsdag lite roligare?:)
Anonym

En dag när jag hade deppat över arbets situationen för länge slog det mig:
"Ha en bra dag" är meningslöst, och roten till mycket missnöje.
Bra dagar är inget jag får. De är ett resultat av mina egna ansträngningar.
Med den inställningen kan även en riktigt grå dag vara "bra", så länge jag har tagit vara på möjligheter och/eller jobbat mot målet.
Om inget annat hjälper kan man ju alltid lyssna på musik på hög volym medans man jobbar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress