Det bästa vårtecknet.
(null)
 
Hej goingar!
 
Nu är vi verkligen mer än redo att ta emot den varma och sköna våren med stora famnen, som vi väntat och längtat, övergångsperioderna vill man helst ska vara så korta som möjligt, våren kom hit nu!!:) Här omkring där jag bor har nu det ultimata vårtecknet gjort sin entre lite här och var, en tokgrymt skönt känsla! Jag pratar naturligtvis om när allt grus är bortsopat från gatorna och man trampar omkring i ett par sköna gympapjuck eller liknande, DÄR snackar vi vårfeeling på riktigt!! :) Vad är det ultimata vårtecknet för dig?
 
Igårkväll blev det äntligen dags att lägga sista handen på inspelningen av kommande singeln, nu återstår endast mixning och mastring sen är den äntligen klar. Jag riktigt tokdiggar den här låten, spelar den om och om igen trots att den inte är färdig än, är supernöjd med stuket den fått såhär långt och jag hoppas inte att den känslan försvinner någonstans i mixningsprocessed. 
 
Som det ser ut nu kan det faktiskt bli hela två singelsläpp under våren, vi är även i faggorna med att lira in en ny singel med The Fantastic Four, en originallåt som för ett par år sen var sjukt nära att komma med i Mellon. På denna låt kommer en av vår mest folkkära sångare att gästa, känns jättekul att allt nu ser klart ut för det, har jobbat ganska länge med att få till den dealen, avslöjar inom kort vem det kan vara;) Stor hit-varning på alstret är det iallafall så håll i hatten. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress