Är ni redo för en hit?:)
(null)
(Daniel Yngwe med ljudtekniker Johan Lyander, som även skrivit låten)
 
Som vi kunnat berätta tidigare påbörjade The Fantastic Four inspelningarna av nästa singel i veckan som nyss passerat, det är en slagkraftig låt med skön hitfeeling, den kommer även gästas av en av våra stora folkkära artister. låten som har arbetsnamnet "Boom, Boom" är en låt som legat i träda ett par år efter att ha varit supernära en Melodifestivalplats med TFF i spetsen. Nu tar man alltså upp stafettpinnen igen och lirar in det man tror kommer bli den största låten i TFF´s 17-åriga historia.
 
(null)
(Den ultra-effektiva Jonas Fritzon sätter stämmor o dyl på rekordtid)
 
I dagarna två smällde vi in ett gäng olika leadsång tagningar och en massa stämsång, det låter verkligen som låten skulle varit gjord någonstans sent 50, tidigt 60-tal. Tror många kommer bli häpna över soundet på denna, en riktig smällkaramell för alla som gillar den här genren. 
 
(null)
(Rob Undertecknad;) bredde ut sin djupa stämma där andra inte nådde ner:)

Om allt går enligt planerna kommer den släppas innan sommaren tar vid så ni må tro att det är fullt ös på TFF personal, studiogubbar o dyl, självklart vill man ju tajma in det på bästa möjliga sätt då det verkligen känns som en sommar-låt. Håll tummar och tår för att den får sin release på en perfekt solig försommardag, då allt slagit ut i full blom, alla människor är taggade över att möta sommaren och redo för en ny hit!:)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress