Äntligen!
(null)

Hej goingar,

Hoppas ni alla haft en grymt bra påsk, för min del har den varit idealisk, träffat nära och kära på hemmafronten, helt perfekt:) Den har dock som traditionen lyder även bestått i en hel del godis o dyl. Svårt att motstå och som jag unnar mig emellanåt men varje gång man kört ett  "nu jäklar äter jag en massa godis" känns det inte riktigt bra efteråt. Nu har jag verkligen dragit ner på godis som egentligen är min enda last i livet, men nu ska jag försöka hålla mig ifrån det fram till sommaren. Det gäller att välja sina tillfällen, blir lätt annars att man äter för ätandets skull. 

Idag mönstrade vi på Viking båten igen, vi gör de två sista kryssningarna nu och även om det har varit tokroliga spelningar med enormt gensvar varje kväll så ska det bli kul att beta av lite andra typer av spelningar nu. Nästa vecka påbörjas förresten inspelningen av The Fantastic Four,s kommande singeln, en originallåt som länge legat och väntat men som nu äntligen snart ser dagens ljus:) 

Min kommande singel kommer bli färdigmixad denna månad och det känns verkligen superskönt, hoppas mycket på den och det Ska bli väldigt spännande att se vart den tar vägen. Så man kan säga att båda mina musikaliska projekt nu snart är singel aktuella:)

Nu är det snart dags för kvällens föreställning så det är bäst att värma upp lite, må gott!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress