Med smoking i sandlådan.
 
Vissa dagar är inte som alla andra, vissa dagar får man ta allt på volley och smasha in så gott man kan, denna fredag var en sådan ta allt på volley dag. Morgonen startade riktigt bra, vi kom i tid till förskolan (för en gångs skull:) jag hann springa en runda för att sen kör ett par timmar på kontoret. När sen lunchen var uppslukad hoppade jag i arbetskläderna (smoking som vanligt;) och körde mot dagens första gig (Åkersberga). Där väntade en överfull spellokal med förväntansfulla människor, där var det hög stämning från första låten, ett riktigt kul gig där tanterna rev ner affischerna på oss för att få dom signerade. Därifrån åkta jag dock alldeles försent och när jag väl kom fram till Sthlm var bilkön lika lång som universums oändliget. Tiden i bilen brukar oftast besto av diverse telefonsamtal till bokare, musiker, arrangörer o dyl, här fick även förskolan en föraning om att jag var tokigt försenad. När jag väl kom fram till "dagis" var jag minst sagt efterlängtad, hann inte byta om utan åkte direkt från giget i Åkerberga i smokingen så ni kan lita på att ett och annat ögonbryn höjdes när jag klev innanför grindarna i full mundering, jag kan nog nästan svära på att jag är den första föräldern som hämtat sina barn i smoking på den förskolan. Lite trix o fix med alla prylar och småfolk som skulle in i bilen, sen bar det av hemåt. Nu när de minsta i huset sover är det åter dags att ställa sig på scen, känns som jag aldrig tar av mig detta klädesplagg idag, kanske lika gärna skulle sova i den eftersom den behövs imorgon med:) Många bollar har smashats in idag och om bara några minuter går jag upp och drar till dagens sista sen väntar en efterlängtad kudde, godnatt:)
Det sitter som en smäck.
 
Idag blev jag otroligt glad när jag fick höra de inspelningar som gjorts till min kommande singel, bas, piano och keyboard är nu klart och det sitter som en smäck ihop med trummor och allt det andra. Till kompdelen har jag tagit hjälp av idel musiker med Norrköping anknytning, trummorna har som jag berättat tidigare gjorts av Magnus Fritz, nu har även superbasisten Mathias Karlsson lagt sin stadiga ton på detta alster samt Jacob Hudden denna komplexa pianist förgyllt tracket med sitt fantastiska piano-spel. Grunden är med andra ord med Norrköping rötter hela bunten vilket jag tycker är kul. Nu kommer jag ta resten i liten annorlunda ordning men det är mest för att tiderna med kollegor inte faller sig bättre, nästa vecka skjuter jag omslaget för att sen veckan därpå lägga min sång. Blåset kommer med lite tur hinna göra sina insatser innan månaden är slut och den gästande solisten någonstans i månadskiftet. 
 
Känns kul att släppa en ny låt såhär ett år efter debutplattan, vill verkligen inte att det ska gå flera år innan det kommer nåt nytt och så håller man sig lite aktuell också. Syns man inte så finns man inte är ett talesätt som mer än någonsin stämmer i denna konkurrenskraftiga bransch. Nu ska jag luta mig tillbaks, njuta av en bra arbetsdag och runda av, må gott!
 
Den intensiva perioden.
Foto: Mattias Lindh. 
 
Hej Goingar!
 
Snart träder vi in i oktober månad och framför oss står en väl tilltagen hög med jobb i form av spelningar o dyl. Den mest intesiva perioden innan tomten kommer är definitivt November med sina drygt 20 inbokade gigs, för min egen del får det inte plats för fler uppdrag, det är verkligen fullbokat. Även om oktober är en fullspikad spelmånad så är det den månaden som allt måste fixas, det är repetioner inför julshow och Birka Cruises, det är fix o trix med diverse nytt merschandise material men framförallt är det den här månaden som all inspelning av den nya singeln måste göras, så även om Oktober har 31 dagar till förfogande så finns det endast ett fåtal dagar kvar att utföra underverk på och hur detta ska gå till, ja de vete gudarna!
 
Men icke att jag grämer mig över pressat läge, det är bara att kavla upp skjortärmarna och köra på, har jag lite flyt nu så kan jag parera alla måsten och om så inträffar är undertecknad en riktigt glad pojke!:)