The Rockn´Roll Circus.

En kreativ avkoppling.
 
Det finns några få saker som jag upplever som otroligt harmoniskt, känslosamt, avkopplande och samtidigt kreativt och det är vad jag har tagit mig ann i dagarna två. Jag har minimerat min telefontid och nästan enbart gjort det mest akuta via mail och sen har jag... tecknat och målat. Att få göra dessa två ting är för mig som för andra att meditera el dyl. jframförallt när jag ,ålar, då försvinner jag in i en helt annan värld för en stund, det är bland det bästa som finns i livet, hade jag kunnat välja hade jag varit konstnär på heltid. 
 
Genom åren som gått så har detta med att teckna/måla fått stryka på foten ganska rejält eftersom det inte är inkomstbringande nog men vem vet, en vacker dag kanske:) Förra året gjorde jag t.ex. backdropen till Sean Banan, en super Sean.
 
 
Kul att se den göra sitt jobb bakom den riktiga bananen sen:)
 
Robert Gustavsson har även anlitat undertecknad då Rolandz skulle ut på sommarturne, älskar verkligen att få fnula ut den här typen av figurer, vem vet det kanske är enbart för att det inte är min huvudsyssla som det är så kul. 
 
Den här bilden tänkte jag skulle pryda baksidan på seriealbumet om JACK.
 
 
Jag är otroligt svag för superheros/ Sci-Fi så många tavlor går i den genren, hoppas att en dag kunna ställa ut i någon form, när hur och var det kan tänkas bli vete fasen men en dag kommer det att ske:)
 
De här dagarna har fått mig på lite bättre humör och lite mer i fas med livet, hoppas på att "vila" mig iform till måndagens premiär på Birka Cruises med The Fantastic Four.