En kreativ avkoppling.
 
Det finns några få saker som jag upplever som otroligt harmoniskt, känslosamt, avkopplande och samtidigt kreativt och det är vad jag har tagit mig ann i dagarna två. Jag har minimerat min telefontid och nästan enbart gjort det mest akuta via mail och sen har jag... tecknat och målat. Att få göra dessa två ting är för mig som för andra att meditera el dyl. jframförallt när jag ,ålar, då försvinner jag in i en helt annan värld för en stund, det är bland det bästa som finns i livet, hade jag kunnat välja hade jag varit konstnär på heltid. 
 
Genom åren som gått så har detta med att teckna/måla fått stryka på foten ganska rejält eftersom det inte är inkomstbringande nog men vem vet, en vacker dag kanske:) Förra året gjorde jag t.ex. backdropen till Sean Banan, en super Sean.
 
 
Kul att se den göra sitt jobb bakom den riktiga bananen sen:)
 
Robert Gustavsson har även anlitat undertecknad då Rolandz skulle ut på sommarturne, älskar verkligen att få fnula ut den här typen av figurer, vem vet det kanske är enbart för att det inte är min huvudsyssla som det är så kul. 
 
Den här bilden tänkte jag skulle pryda baksidan på seriealbumet om JACK.
 
 
Jag är otroligt svag för superheros/ Sci-Fi så många tavlor går i den genren, hoppas att en dag kunna ställa ut i någon form, när hur och var det kan tänkas bli vete fasen men en dag kommer det att ske:)
 
De här dagarna har fått mig på lite bättre humör och lite mer i fas med livet, hoppas på att "vila" mig iform till måndagens premiär på Birka Cruises med The Fantastic Four.
 
Höstmys i 180!
 
Vädret har minst sagt varit skiftande i helgen, allt från strålande sol till grått, svinkallt och blåsigt, idag kom även de första snöflingorna. Haft en helt spelledig helg och den har verkligen maxats i allt vad sk. höstmys heter. Familj, nära o kära har varit i fokus från fre-sönd (även om jag jobbat liiiiite grann i smyg;) Vi har kört Halloween firande, bus eller godis, inomhus mys med mycket götta, mycket läsa för både stora och små, en och annan film blev det visst också:) Dans och musik av annan karaktär än vad jag själv utövar har ljudit här hemma vilket alltid förstärker mysfaktorn. Nu tar jag med mig denna goa känsla jag har i kroppen in i måndagen och försöker göra något bra av den också, det ska nog bli männsika av mig med ska ni se:)
 
Vad är mysigt för dig, hur höstmyser du?
Jag är dålig på att vara ledig.
 
Javisst låter det trist , men jag är dålig på att bara vara ledig, så har det varit i alla tider. Enda sedan de första banden jag medverkade i för en evighet sen har hjärnan gått på högvarv och timmarna varit oändliga i strävan att nå en vision eller slutmål. Jag hade några år där i början då livet mer var som en fest men ganska snart trappades det av och jag blev mer fokuserad på att skapa ett liv som yrkesmusiker. Minns att jag istället för att vara ute och festa med polarna satt i en videostudio och redigerade videofilmer till mitt dåtida band i snitt varje helg vilket tillslut resulterade i en timmeslång videodokumentär om bandet, och även om den gruppen aldrig lyfte så är det fantastiskt kul att ha kvar den dokumentationen såhär efteråt. De andra bandmedlemmarna kunde ramla in i filmstudion efter krogrundan bra sliriga och kolla hur det gick, inte så mycket rock´n´roll liv för min del på den tiden inte:)
 
Och sådär har det varit, har jag semester eller råkar vara ledig gör jag ändå något jobbrelaterat varje dag, litet som stort, det är en process som aldrig stannat. Om ett projekt el grupp slutförts eller splittrats så påbörjas genast en ny tankebana på hur jag går vidare därifrån. Musikyrket är inte bara ett yrke för mig, det är en livstil och nåt som jag gjort så länge att jag knappt vet om nåt annat. 
 
Under alla dessa år har jag älskat och jobba och gjort det med passion varje dag, det har varit som ett tåg som bara kört på och som bara ökat farten de stunder det varit kämpigt. Nu såhär en tid efter att mitt arma huvud hade närkontakt med scengolvet i Flygeln (Norrköping) känns det lite som jag kommit fram till en station/hållplats och att jag bör ta det lite coolare en liten tid framöver för att orka med den massiva nov-dec perioden, MEN hur gör man, hur kan man bara koppla bort något som alltid varit en del av mig i så många år, även om jag bestämt mig för att idag ska jag ta det riktigt lugnt så blir det inte så ändå, helt plötsligt ser jag mig sitta på kontoret och jobba, ringa arrangörer, boka in mötet o dyl. jag får verkligen anstränga mig för att inte göra nåt jobbrelaterat, det är sjukt svårt, men tro mig jag gör iallafall ett försök nu. Veckan som kommer har jag tänkt mig ska bli en vecka att samla kraft, driv och positiv energi, hur det går med det vete gudarna, framtiden lär veta svaret:)
 
PS: Mottager gärna tips i detta ärende;)