Jag överlevde !:)
(null)

Skepp ohoj! 

Veckans första spelning avklarad, det är alltid lite extra stressigt på måndagar då scen och all utrustning ska upp igen efter helgens äventyr. Nu har inte jag just den uppgiften vad det gäller scen o dyl men det är ändå stressigt för oss alla just på veckans första gig. Som jag berättade igår fightas jag med en förkylning som satt sig på stämbanden och helt ärligt visste jag inte hur det skulle gå, känns alltid läskigt att kliva på scen när man inte vet om rösten håller. Det var en utmaning det ska erkännas men jag klarade mig igenom giget utan några större incidenter, en tupp här o där men inget att bry sig om. Tog dock det säkra före det osäkra och satte mina soloinsatser främst och sparade lite på rösten i kördelarna tror inte det funkat annars. 

Idag känns rösten skaplig, trodde det skulle vara betydligt mycket värre såhär dagen efter, nu låter jag stämbanden vila sig i form till kvällens föreställning, med lite flyt kommer jag överleva den med;)
Med förkylda stämband bakom mikrofonen. :)
 
Hej goingar!
 
Det har blivit lite glesare mellan inläggen på bloggen, det är något som jag saknat och som jag ska försöka ändra på framöver, att blogga är lite som terapi, att få snacka av sig lite, dela med sig av upplevelser, tankar och ideer. November månaden har som många av er vet varit och är fortfarande en arbetsam period, det har än sålänge gått bra (ta i trä) men även jag börjar närma mig en gräns för vad som funkar och inte funkar, nu är det dock slutspurt på det massiva schema och nästa vecka "lättar" det på en aning, tar jag mig bara dit så är jag glad:)
 
Det som egentligen är det största trixet denna vecka är att min förkylning nu satt sig på stämbanden vilket inte är en höjdare, väldigt sällan som den vill sitta där på mig men den här gången tyckte den visst att det var ett smart drag. Fyra gigs på lika många dagar väntar i det närmaste och det är tur att jag har tre kollegor med mig som kan backa upp om det skulle behövas annars vet jag inte hur jag skulle lösa det. Det blir till att sjunga "smart" och inte pressa för hårt, om dagarna lär nog mina kollegor bli glada för det kommer bli röstvila för min del;) 
 
Ok, that´s all for now folks! Nu kör vi finalracet, wish me luck! :)
 
 
Frosty the snowman.
(null)

Äntligen släpper The Fantastic Four en jullåt, "Frosty the snowman". Den återfinns nu både på Spotify och youtube, det är en riktig 60-tals rökare med hög julfaktor i vår version. Målet är att släppa ett helt "Christmas Album" och nångång kommer vi lyckas med det, under tiden får ni gärna ta del av Frosty så mycket ni bara orkar:)