The Rockn´Roll Circus.

Det nya börjar ta vid.
Hej goingar!
 
Jag hade egentligen tänkt att ta det lite lugn med att boka in större typer av arrangemang pga av den stora arbetsbörda som alltid av naturliga skäl hamnar på mig själv, har också hållt uppe ett tag med den här formen av events fram tills nu. Om några dagar skriver jag på kontraktet för en större konsert med vilka det kommer att bli och vart detta kommer att ske förtäljer jag inom kort. En liten specialare är det och jag kan säga så mycket att just detta projekt inte handlar om moderskeppet TFF utan något helt annat som jag faktiskt inte gjort live tidigare, iallafall inte i den här storleken. Det känns väldigt spännande att göra detta och det kommer bli både utmanande och fantastiskt roligt. 
 
Dagens äventyr slutar inte här utan imorse drog jag och TFF kollegan Niklas igenom en rad intressanta ärenden med vårt bokningsbolag, vi har länge velat förnya och hitta en tydligare struktur inom TFF världen och idag tog vi ett stort kliv åt rätt håll. Min tro har alltid varit att man hela tiden måste utvecklas, hitta nya vägar att gå och pusha framåt, stannar man upp står inte bara still utan går sakta bakåt med allt. Det är som en pendel som svingar fram o tillbaka, och jag har aldrig varit någon som vill utföra kräftgång. Ni kan dock vara lugna, ni kommer känna igen TFF, däremot tror jag att ni (hoppas jag iallafall) kommer uppskatta den nya formen som vi kommer att verka i framöver, även detta kommer jag prata mer om i en väldigt snar framtid. 
 
 
Som ni hör så finns det saker på gång så håll er uppdaterade via de sociala medierna jag/vi kommer synas i ett betydligare bredare flöde än förut. Sök och följ oss/mig gärna på:
 
Instagram: roberthaglund   / thefantasticfoursweden
Facebook: robert haglund  / the fantastic four
twitter: @roberthaglund   / 
YouTube: robsterrobster1 / the fantastic four-TV
LinkedIn : robert haglund