Det nya börjar ta vid.
Hej goingar!
 
Jag hade egentligen tänkt att ta det lite lugn med att boka in större typer av arrangemang pga av den stora arbetsbörda som alltid av naturliga skäl hamnar på mig själv, har också hållt uppe ett tag med den här formen av events fram tills nu. Om några dagar skriver jag på kontraktet för en större konsert med vilka det kommer att bli och vart detta kommer att ske förtäljer jag inom kort. En liten specialare är det och jag kan säga så mycket att just detta projekt inte handlar om moderskeppet TFF utan något helt annat som jag faktiskt inte gjort live tidigare, iallafall inte i den här storleken. Det känns väldigt spännande att göra detta och det kommer bli både utmanande och fantastiskt roligt. 
 
Dagens äventyr slutar inte här utan imorse drog jag och TFF kollegan Niklas igenom en rad intressanta ärenden med vårt bokningsbolag, vi har länge velat förnya och hitta en tydligare struktur inom TFF världen och idag tog vi ett stort kliv åt rätt håll. Min tro har alltid varit att man hela tiden måste utvecklas, hitta nya vägar att gå och pusha framåt, stannar man upp står inte bara still utan går sakta bakåt med allt. Det är som en pendel som svingar fram o tillbaka, och jag har aldrig varit någon som vill utföra kräftgång. Ni kan dock vara lugna, ni kommer känna igen TFF, däremot tror jag att ni (hoppas jag iallafall) kommer uppskatta den nya formen som vi kommer att verka i framöver, även detta kommer jag prata mer om i en väldigt snar framtid. 
 
 
Som ni hör så finns det saker på gång så håll er uppdaterade via de sociala medierna jag/vi kommer synas i ett betydligare bredare flöde än förut. Sök och följ oss/mig gärna på:
 
Instagram: roberthaglund   / thefantasticfoursweden
Facebook: robert haglund  / the fantastic four
twitter: @roberthaglund   / 
YouTube: robsterrobster1 / the fantastic four-TV
LinkedIn : robert haglund
 
 
Fortsatt samarbete?
Hej goingar!
 
Tog en fika idag med den tuffaste katten i stan, mannen som är cool som en barstol, Svante Thuresson. Gillar denne levande legend nåt enromt mycket, så vansinnigt skicklig sångare och grymt trevlig. Ni som hängt med här ett tag på bloggen vet att ST gästar på min platta samt är med i videon till vår gemensamma duett. En liten snabb fråga till er som sett eller hört låten, skulle ni vilja höra mer av denna konstellation, för min del skulle jag vilja sjunga varje dag med Svante men ibland är ett projekt ett projekt och det är bättre att blicka framåt mot nya visioner. Kom gärna med er synpunkt på detta:)
 
Ni som befinner er i en stad som Svante kommer till i sommar, ta chansen och spana in hans föreställning om Beppe Wolgers, finns bara ett ord för den, världsklass! 
 
Tack för ordet, ser fram emot att höra just din åsikt:)
 
 
Tack Halmstad!

Skriv inläggstext 

Hej goingar, 

Igår landade TFF turnén i Halmstad, denna fantastiskt fina stad som man alltid blir glad av att återse. Gårdagen hade allt, ett fantastiskt väder, Goa och glada människor, mysiga uteställen och en grym publik. Uppdraget igår var en privat tillställning som kommer återvinnas som svettig och tokrolig, personen som bokat oss tillhör de roligaste vi har i landet, vilket även visade sig igår. 

Det är svårt att utse den låt som fick mest gensvar men jag tror ändå att vinnaren av den lilla tävligen är "Cant help myself" en låt som funnits med på låtlistan sen starten för 16år sen, tröttnar aldrig på att lira den och publiken välkomnar den alltid med stor famn. 


Det blev en sen tillställning då vi även minglade lite med de Goa gästerna, sent i säng, upp tidigt. Får man ett sånt här mottagande varje gång man lirar i Gessle-Land, ja då vill jag lira där varje dag:)