Rat Pack konsert.

Skriv inläggstext 

Det tog lång tid men tillslut satt dealen att göra en Rat Pack show. Med på detta äventyr återfinns Söderköpingsstorband, gänget som jag spelat så mycket med i början av min karriär, känns otroligt kul att återuppta detta samarbete. 

Mina sångkollegor är handplockade, Patrik Stenberg (Dean Martin) är en fantastisk jazzsångare på alla sätt och han tolkar Dino's material grymt bra. Tony James Anderson (Sammy) är en ny bekant som jag gillar skarpt, hans år på West End i London har format honom till den artist han är ida

Det Ska bli väldigt kul att se honom på nära håll när han tolkar sin Sammy. Gillar ni låtarna Rat Pack gänget framförde måste ni kolla upp detta, alla klassiker kommer vara med, biljetter hittar ni på Ticketmaster. Konserten äger rum på Flygeln i Norrköping, 15 Oktober. 

Plattan i botten.
Hej goingar!
 
Sorry för några dagars uppehåll i bloggen, ibland blir tiden för knapp till att hinna med allt men här är jag nu igen:) Slutspurt innan lite ledighet resulterar alltid i ett himla intensivt arbete innan jobbperioden tar slut. Idag är det kontorsdag och här sitter man och jobbar med den kommande Rat Pack konserten i Flygeln den 15 Oktober, mycket mycket mycket som ska fixas innan, TFF´s kommande youtube kanal som har premiär om några veckor ska också putsas till, riktigt spännande projekt, mer om det när vi närmar oss, och morgondagens gig i Malmö. 
Men med en uupsjö koppar The och ett brinnande intresse så orkar man plöja igenom det mesta, och ni som väntar på fler offentliga spelningar med TFF håll ut det kommer snart annonseras, må gott! :)
Spurtar in i kaklet!
Hej goingar,
 
Hur många är helt lediga denna sköna midsommarhelg?:) inte jag! Igår var det totalt fritt från allt vad jobb heter, idag har jag nu på kvällskvisten plitat på en säljtext till en stor konsert som ska göras i höst, allt material måste vara inne på måndag morgon annars spricker deadline för biljettsläppet. Så vad gör man, man är ledig så gott det går på dagen och jobbar när de minsta somnat på kvällen, det är ju faktiskt inte så långt kvar nu innan även jag kan få lite ledigt. Fram till dess spurtar vi på rätt in i kaklet, må gott i sommarnatten:)