The Rockn´Roll Circus.

Bättre än nånsin.
Foto: Anders Rönnkvist.
 
En artist jag längtat efter att se sen förra gången han var på besök i vårt vackra avlånga land är allas vår skräckrockare Alice Cooper, på något oförklarligt sätt blir han bara bättre med åren, vet inte riktigt hur det går till men så är det. AC backas upp av ett grymt tight och bra kompband och det bidrar såklart till att det svänger extra bra, samtliga musiker är på nåt sätt sin egen stjärna och tar sin självklara plats på scen. Setlistan innehöll både de största klassikerna samt några guldkorn som han inte framfört på många år som tex. "The world needs guts". 
Grönan var fullpackad med folk som ville se denne evigt unga rockare riva av bland det göttigaste han har att erbjuda, kul att se att han fortfarande drar mycket folk.
Efter konserten som jag nog rankar som det bästa av de fem gånger jag sett karln live bar det iväg till Hard Rock Cafe och Coopers releasefest för nya plattan. Skivan släpptes vid midnatt och innan dess hann Anders Tengner göra en personlig intervju med AC himself direkt från scen, bandet och huvudpersonen signade allt man ville ha och stämningen var på topp. En av de roligaste ögonblick jag haft i samband med världens piggaste skräckrockare (69 bast) och som det känns nu kommer han komma tillbaka snart igen (hoppas jag:)
Tack Alice o Co för ett grymt gött dygn!