Bättre än nånsin.
Foto: Anders Rönnkvist.
 
En artist jag längtat efter att se sen förra gången han var på besök i vårt vackra avlånga land är allas vår skräckrockare Alice Cooper, på något oförklarligt sätt blir han bara bättre med åren, vet inte riktigt hur det går till men så är det. AC backas upp av ett grymt tight och bra kompband och det bidrar såklart till att det svänger extra bra, samtliga musiker är på nåt sätt sin egen stjärna och tar sin självklara plats på scen. Setlistan innehöll både de största klassikerna samt några guldkorn som han inte framfört på många år som tex. "The world needs guts". 
Grönan var fullpackad med folk som ville se denne evigt unga rockare riva av bland det göttigaste han har att erbjuda, kul att se att han fortfarande drar mycket folk.
Efter konserten som jag nog rankar som det bästa av de fem gånger jag sett karln live bar det iväg till Hard Rock Cafe och Coopers releasefest för nya plattan. Skivan släpptes vid midnatt och innan dess hann Anders Tengner göra en personlig intervju med AC himself direkt från scen, bandet och huvudpersonen signade allt man ville ha och stämningen var på topp. En av de roligaste ögonblick jag haft i samband med världens piggaste skräckrockare (69 bast) och som det känns nu kommer han komma tillbaka snart igen (hoppas jag:)
Tack Alice o Co för ett grymt gött dygn! 
Vad gör du på din semester?
Hej goingar!
 
Vilken grym vecka som passerat, ingenting är så avkopplande och rogivande som att få nöjet att vara på sjön. Egentligen är jag eller rättare sagt var en typisk landkrabba som aldrig tänkte tanken att sätta fötterna i en segelbåt men när jag väl gjorde det och fick ta del av all dess tjusning var det bara att kapitulera. När man kommer från en hektisk jobbperiod är det perfekta botemedlet för det lugnet i Skärgården, efter det är man redo att ta sig ann andra göromål på semestern, man kommer liksom tillbaka som en ny människa. 
 
Den något stressartartade känslan över att man måste hinna med så mycket saker som möjligt och åka till de mest exotiska platserna på jorden innann semesterveckorna är slut har jag aldrig haft, vet att många kan känna av den när man ständigt får frågan framåt vårkanten "Vad ska ni göra på semestern"? och sen får ett motsvar på de mest fantastiska resor andra ska göra. I mitt jobb reser jag tillräckligt mycket och får ta del av så många fina saker, platser och personer att jag helst bara vilar på ett och samma ställe när ledigheten kommer. 
 
Nu tar vi dagen som den kommer på okänd ort med den ibland så skygga kompisen solen:)
Det perfekta steget.
Hej goingar!
 
En bit in i semestern och förutom några enstaka uppdrag njuter jag i fulla drag, det är fantastiskt att låta andra upplevelser får ta plats i tillvaron och slå ut i full blom. Jag springer en hel del även under min ledighet och även om bilden är från ett helt annat tillfälle så ser det ungefär ut såhär när jag lufsar omkring i löparspåret:)Jag är lite av en periodare vad det gäller att löpträna, det går i vågor då jobbet ibland sätter käppar i hjulet för den formen av träning. Jag har ingen dröm om att springa ett marathon eller extremt långt och länge, däremot försöker jag hitta det perfekta steget, trampet, floowet, det är då man bara susar fram som en gasell utan att det är speciellt jobbigt:)
 
Om ett år vill jag nå min toppform, skulle behöva ligga i lite mer för att nå dit men vi får se, jag ser målet tydligt framför mig och skam den som ger sig, om ett år har jag svaret:) 
 
(Bilden visar förresten när jag för några dagar sen provade längdhoppsbanan på min gamla skola, ansatsen var bra, hoppet ungefär lika rassligt som själva banan :)