Ibland får det gå åt helvete.
Tjo!
 
Ibland händer det för oss alla att vi ger vårt bästa men av någon oförklarlig anledning så går det åt helvete ändå, i vissa fall är det upplagt redan från början ibland bara händer det. Det mesta jag skriver om i min blogg handlar om bra, roliga, spännande saker som jag möter i vardagen, på jobbet, lite på fritiden osv. men självklart går det emellanåt åt helvete även för mig ibland, jag är verkligen inget undantag för det. Att det går åt helvete ibland tycker jag är en del av ens utveckling självklart beroende på vilken grad det är på det som drabbat en. Ett exempel, för några år sen satsade jag och mina kollegor i The Fantastic Four mycket energi och pengar på en krogshow som spåddes bli en stor framgång, jag törs knappt tänka på hur många timmar och kronor vi la ner på detta. Det gjordes några föreställningar med lyckat resultat och arrangörer som sett föreställningen på plats talade vitt o brett om hur detta nu skulle bokas hur mycket som helst. Tiden gick och inget hände, sen gick tiden lite till och inget hände, till slut stod vi med en sjukt stor skuld på fickan men inga gigs. En kännbar historia rent ekonomsikt men oj vad vi lärde oss efter detta, man skulle kunna säga att tack vare den smällen är TFF en mycket bättre produkt idag, vi står starkare både som personer och kollegor till varann men framförallt har vi lärt oss vad TFF står för, det är nu därför det går bättre än nånsin, det är iallafall vad jag tror på. Ibland får det gå åt helvete för att man ska kunna ta en ny framgångsrik riktning. Har du någon liknande historia, dela gärna med dig:)
Grymt kul bröllopsgig.
Hej goingar!
 
Häromdagen fick vi ta del av ett himla gött bröllop, det händer ganska ofta som vi blir bokade på just sådana tillställningar, gammal som ung brukar ta till sig de låtar vi framför med hull o hår. I detta fallet skulle vi framföra 4-5låtar innan brudparet dök upp och på en liten scen i andra delen av lokalen skulle de vigas. Vi gick upp och gjorde som vi alltid gör, körde de låtar som folk börjar stuffa till, som vanligt började delar av publiken härma vår korriografi, alltid lika kul att se:) När sen brudparet skred igenom gästerna till tonerna av "My girl" gick det ett sus det var verkligen en härlig stämning. Under vigseln kunde vi bevittna den från vår scen, bästa platsen!:) Det tog inte många minutrar innan de var ett gift par och efter att det var över drog vi igång med de fartigaste låtarna. det blev ett hejdlöst drag bland folk och tacka för det, de hade ju precis bevittnat en vacker vigsel. Detta är verkligen en kväll som jag kommer minnas länge, inte bara för att det var ett kul gig, ett bröllop utan att stämningen var så himla bra. tack för att vi fick komma och sjunga. :)
Gig och premiärer på löpande band.
Hej goingar!
 
Som jag berättat tidigare har året 2017 verkligen rivstartat, januari som vanligtvis brukar vara en relativt lugn månad har varit nästintill fullbelagd och gårdagen blev något av ett crescendo på årets första månad. Att kombinera privata ärenden på stan samtidigt som kontoret krävde uppmärksamhet var en tuff utmaning, lyckades inte fullt ut med det uppdraget men ganska bra gick det ändå tycker jag:) Vi var inbjudna till årets stora musikalpremiär på China teatern "The Book of Mormon" skulle äntligen sättas upp här, innan premiär minglet hade vi dock en spelning i Nacka. Ni må tro att taxin fick köra snabbt mellan gig och premiärfest men vi lyckades mot alla odds ta oss fram i tid, ibland har man minutrarna på sin sida:)
 
Har lånat lite bilder från Cawamedia som var där och förevigade hela tillställningen, som ni ser var det ett gäng glada kollegor på plats.
 
 
 https://www.youtube.com/watch?v=DtUD1Yaw108
 
 

The Book of Mormon är mirakelmusikalen från South Park skaparna och kompositören bakom Disneysuccén Frost. Överöst med priser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgenren är den Broadways största succé under 2000-talet. Genom sin kärleksfulla historia som mästerligt kryddats med knivskarp komik har den attraherat såväl unga som äldre teaterbesökare och fått dem att både tappa hakan och garva käkarna ur led.

 

 
 
Vår kollega Jonas Fritzon fick tyvärr förhinder att kolla till premiären, därav tre blåa gubbar på bilderna.
 
 
 
 
SHOW: The Book Of Mormon
REGI OCH KOREOGRAFI: Anders Albien, Siân Playsted
MEDVERKANDE: Linus Wahlgren, Per Andersson, Samantha GurahAnton LundqvistPeter GardinerCamilo Ge Bresky
KATEGORI: Musical, komedi
LÄNGD: 2 tim 45 min med paus
PLATS: China Teatern
 
 
Delar av texten är hämtad från Cawamedia.