Ny säsong på Birka Cruises.
Hej goingar!
 
Som vi avslöjade på The Fantastic Four,s hemsida i fredags kommer vi att göra en ny show på Birka Cruises i november, känns fantastiskt kul att vi fått nytt förtroende på detta uppdrag. Förra årets jubileumshow på Birka blev en stor succe där nio av tolv föreställningar var utsålda, nu utökas antalet föreställningar till hela sexton stycken! Som ni förstår kommer Novemner mpnad bli extremt fullbokad då vi även brukar uppträda på helgerna, Månd-torsd framför vi vår nya föreställning på Birka och följande datum gäller: 
6,7,8,9,13,14,15,16,20,21,22,23,27,28,29,30 November.
 
Vi ses på birka om vi inte råkar stråla samman på någon av våra sommarkonserter, mer om dom inom kort.
Vilar mig i form.

Hej goingar!

Precis sådär ligger jag och poserar just nu, på en björnfäll framför brasan iförd deadpool dräkt:) Näe inte riktigt, men jag vilar mig i form i vissa avseenden. Träningen rullar på som vanligt, privatlivet likaså, på jobbfronten har jag några paragrafer som jag ställt in på "hold" och blickar istället in mig på andra områden, försöker hitta nya spännande projekt och utvägar. När sen tiden är rätt släpper jag på hold och gasar även på det specifika projektet, och om det inte finns nån lösning så kommer nog det bli bra ändå, allt händer ju av en anledning, det tror iallafall jag:)

Nåt som däremot inspirerar mig mycket just nu är att arrangera upp nytt material till min solo projekt, det är verkligen en befriande känsla och det finns nästan ingen begränsning där förutom den ekonomiska. Om nån vecka släpper jag en kul nyhet vad det gäller det projektet, håll ut! Nu ska jag vältra mig lite till framför brasan, snart är jag tillbaka i toppform!:)

När man kört fast.
 
Vad gör man när man kört fast, alltså inte med bilen som bilden kanske syftar på utan kört fast i jobb sammanhang , när lusten inte vill infinna sig alls. Förr kunde jag direkt gripas av panik och då bara försöka kötta på ändå. Idag försöker jag ta en paus ifrån allt, går det inte så går det inte och att ringa och deala men nån är praktiskt taget omöjligt, blir till 99% negativt resultat. Det jag försöker göra i dessa sammanhang förutom en paus är att försöka lägga om mina jobbrutiner så nåt nytt händer, tänket ändras och med lite tur handlingskrafter återfinns. Hjälper inte detta försöker jag leta upp personer som kan inspirera mig, det kan vara på vilket plan som helst, människor som ger god och bra energi. Om nu inte det heller hjälper brukar jag bre på med att hitta minsta lilla positiv sak att glädjas åt i projektet, jobbet jag har för stunden eller nåt som händer under dagen. Skämma bort mig lite kan ibland hjälpa det med:) Ibland kan jag rent av bli sporrad av motgången och som kärringen mot strömmen ploga mig fram till målet, ganska ofta som det funkar faktiskt men om jag är helt utslagen eller har en dålig dag ovanpå att jobb(projekt inte funkar då gör jag verkligen ingenting, då får det ligga tills nån form av energi kommer tillbaka. 
 
Att tänka utanför boxen är något som jag älskar och ju knasigare tanke desto roligare och mer inspirerande blir det, utanför boxen tänket funkar som bäst på mig när jag tar en pw i min ensamhet då börjar hjärnan tänka ut det mest konstiga saker:) Självklart känner jag ingen stolthet i att hålla allt för mig själv utan likt många tv-program tar till en livlina och ringer en kompis/kollega, ibland måste man få prata av sig vad det än gäller. 
 
Jag tycker att jag har kört lite fast i dasgläget och befnner mig just nu i läge (låter det vara ett tag) ser mig om efter en ny vinkling eller linje att slå mig in på. På många sätt välkomnar jag hinder på vägen, det är då utveckling sker. Hur tacklar du detta problem, har du några knep att ta till när du kört fast?