Känner du av julstressen?
(null)

Hej goingar,

Nu är det ett tag kvar till just julafton men de veckor som återstår avverkas lika snabbt som en stjärtlapp i en pulkabacke. För att inte få alla måsten att klumpa ihop sig eller få allt på en och samma dag har vi ikväll suttit och spridit ut allt under den tid som är innan tomten kommer. Tycker ändå att hur man än gör så blir schema fullspäckat, mycke småfix här o där. Sen ska man ju dessutom jobba (har jag hört:) tiden är knapp. 

Älskar tiden såhär innan jul, det är en mysig period och vill därför suga ut det göttigaste, inte alltid så lätt när veckoschemat ser ut som det gör, därför försöker jag hitta nån liten stund på dagen då jag kan insupa lite "Christmas spirit", kan ibland bli lite avis på kidsen som längtar varje dag, jag vill också längta men det hinner man ju tyvärr inte med. 

Går du omkring med julfeeling, julstress eller nåt mitt emellan om dagarna? 
Anonym

Jag julstressar inte. Köpte två små presenter till hustrun. Städade ett par timmar (det behövde). Ska nog kolla efter julklappar till barnen med hustrun snart. Det bästa med julen är att när den är slut är det sommar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress