Låt oss utbringa en skål!:)
 
Det fanns en tid då man slog klackarna i taget och knappt visste vad som hände då det var dags för nyårsafton, inte för jag vill påstå att jag blivit klokare med åren men nu för tiden jag sällar mig till skaran som anammar uttrycket Dean Martin drog för en himla massa år sedan: Nyårsafton är till för "amatörer":) Inget elakt i det, i Dinos fall menade han att han festade så mycket hela året att han helt enkelt lämnade över till andra när årets sista dag stod för dörren, det är naturligtivs lite spel för gallerierna då Dean inte festade så mycket som han ville ge sken av men ändå, ja ni fattar poängen. Nog pratat om honom:) poängen jag ville nå är att jag inte längre ser nyårsafton som festernas festafton utan en mysig dag med nära och kära, där man firar och välkomnar det nya året på ett gött sätt. Jag vet, det är inte så mycket rock´n´roll med det håller jag med om men för mig är det helrätt:)
 
Så till alla er som läser detta vill jag nu utbringa en skål, ta väl hand om er, tack för att ni vill ta del av mitt pladdrande här, och ett riktigt gott nytt år!! :)
Den bästa dagen.
(null)

Hej och god fortsättning goingar!

Så kom den äntligen, bästa dagen på året. Festen, firandet och musiken har klingat av från aftonens avskedsång till det gamla året, vi välkomnar nu ett nytt fräscht år som står redo att ta sig ann våra liv. Det är den här dagen, den 1 januari som jag skriver ner allt som jag vill förverkliga, utföra och uppleva under det kommande året. 

Det är väldigt inspirerande att få ner alla tankar och idéer på pränt och sen pytsa ut dom över året. Här noterar jag allt som kommer över mig, litet som stort, allt samlas i den nya svarta anteckningsbok som sen använts flitigt året ut. 

För den oinvigde kan det tyckas lite "Stalin" aktigt att ha sån strikt ording o reda filosofi över sånt man strävar efter men för min del måste allt skrivas ner annars glömmer jag bort hälften. Allt som kommer ur mig den här dagen blir inte uppfyllt och det är inte heller huvudsyftet, det jag vill komma åt är så många framtida mål som möjligt så man har mycket att jobba mot. 

Lugnet och stillheten den här dagen för med sig är perfekt för en aktivitet som denna, så medan några av er utmanas av en rejäl blykeps idag sitter jag i planeringstankar. Hoppas vi alla får en flygande bra start på det nya året, för det är vi värda:)


På återseende.
 
Hej goingar!
 
Vi närmar oss årsavslut och vill såhär i all enkelhet tacka för det snart gångna året till alla er som troget följer oss gossar i The Fantastic Four. Många är dom spelningar som vi fått det stora nöjet att träffa båda nya och välbekanta ansikten. Inför nästa år väntar en rad nya spännande projekt bla. med ett storband med enbart kvinnor på samtliga platser, de är grymma, snygga och fantastiskt bra på alla sätt, intresset för TFF finns fortfarande i väl valda delar utanför Sveriges gränser så vi får se vad som händer framöver. Vi har fått många frågor om fler offentliga spelningar och det är något vi nu satt i fokus, under våren blir det inspelning av en rad "nya" låtar, får se om det leder till ett helt nytt album eller singelsläpp. Vissa saker som vi av tidsbrist inte kunnat utföra i år kommer vi råda bot på till nästa. Den egna YouTube kanalen kommer utvecklas och ni som gillar det vi gör, gör bäst i att prenumerera/följa oss där för att inte missa något. Med dessa enkla ord säger vi på återseende och önska er alla ett fint avslut på det snart gångna året:)