The Rockn´Roll Circus.

Sicken höst det kommer att bli!:)
 
Nu börjar projekten tuffa på och man börjar se lite resultat på det man suttit och planerat, vad det gäller Rat Pack Konserten så har vi nu snart satt alla låtarna till setistan, endast 1-2 låtar är kvar som frågetecken. Marknadsföringen som kom igång något sent har nu börjat visa sig i både press och runt omkring i Norrköpings stad. Samtliga inblandade tar detta på blodigt allvar och vi kan nu även se att biljettförsäjningen börjat rinna till.
 
På konstnärsidan börjar det röra lite på sig också, det trillar in beställningar i en jämn ström och byggandet av seriealbumet fortskrider i stadig takt. Detta är nåt jag verkligen älskar att göra, att få skapa i bild, det är så otroligt kul!
 
Efter att ett knä varit lite besviken på mig och ömmat ett tag är jag nu "back on track" igen och nu är det full rulle på träningspassen vilket känns riktigt gött. Med mer träning ökar lusten till att orka och göra ännu mer saker.
 
Tills sist så är vi även i full fart med The Fantastic Four, vi har ett stort jobb framför oss med att repa in en ny show till birka, samtidigt som det naturligtvis är väldigt kul. Vinterperioden börjar redan bli så fullbokad att vi redan nu tvingats tacka nej till en drös jobb, trist men ändå kul att folk vill engagera oss:)
 
Sicken höst det kommer att bli!