Sicken höst det kommer att bli!:)
 
Nu börjar projekten tuffa på och man börjar se lite resultat på det man suttit och planerat, vad det gäller Rat Pack Konserten så har vi nu snart satt alla låtarna till setistan, endast 1-2 låtar är kvar som frågetecken. Marknadsföringen som kom igång något sent har nu börjat visa sig i både press och runt omkring i Norrköpings stad. Samtliga inblandade tar detta på blodigt allvar och vi kan nu även se att biljettförsäjningen börjat rinna till.
 
På konstnärsidan börjar det röra lite på sig också, det trillar in beställningar i en jämn ström och byggandet av seriealbumet fortskrider i stadig takt. Detta är nåt jag verkligen älskar att göra, att få skapa i bild, det är så otroligt kul!
 
Efter att ett knä varit lite besviken på mig och ömmat ett tag är jag nu "back on track" igen och nu är det full rulle på träningspassen vilket känns riktigt gött. Med mer träning ökar lusten till att orka och göra ännu mer saker.
 
Tills sist så är vi även i full fart med The Fantastic Four, vi har ett stort jobb framför oss med att repa in en ny show till birka, samtidigt som det naturligtvis är väldigt kul. Vinterperioden börjar redan bli så fullbokad att vi redan nu tvingats tacka nej till en drös jobb, trist men ändå kul att folk vill engagera oss:)
 
Sicken höst det kommer att bli!
 
Påverkas du av vädret?
 
Och så var vi där igen, regn o rusk, man får verkligen passa på att njuta när de soliga dagarna sticker fram näsan. Hur påverkas du av vädret, vissa är känsligare än andra, jag själv har en tendens att bli lite låg om man kommer in i en regnperiod som håller på under en längre tid. Ett litet knep som jag har som oftast funkar vid enstaka regndagar är att visualisera den där sköna sommardagen och hur det kändes när värmen slog emot mig, lättast att få den rätta känslan vid morgonduschen, då bekommer mig inte regn alls och som sagt det ska till en längre period av regn o kyla för att humöret ska gå ner. 
 
Är du en sån som får ont i huvudet innan ett oväder, jag kan känna av det men aldrig så det gör ont i skallen, ibland kan man nästan känna en speciell doft i luften innan regnet faller, ganska häftigt egentligen. Vissa dagar kan jag tycka att det är lite mysigt att höra regnet smattra på rutan medan man sitter inne och jobbar eller pysslar med nåt annat. Har du några knep på "dåligt" väder och låter du vädret styra ditt humör, sinne och tillvaro eller kör du bara på?:) 
Vem blir Jokern denna gången?
 
Hej goingar!
 
Som vissa av er upptäckte var bloggen nere för räkning någon dag, av någon oförklarlig anledning hade jag glömt en inställning vilket gjorde att den stängdes ner automatiskt men nu är den "up and running" igen. Till min stora glädje har alla de musiker/artister jag tillfrågat till den kommande plattan tackat ja, känns otroligt kul att få sån feedback, vissa tillfrågade hade redan hört första plattan och visste vad det handlade om. Det kommer bli en utveckling från förra skivan och jag kommer jobba på ett litet annat sätt inför nästa, man lär sig av misstagen som görs under processen.
 
Det ska dock bli väldigt spännande att se vilka som nappar av den rad sångare/sångerskor som jag skulle vilja samarbeta med, får jag bara med en eller två av de namn jag siktar på är det nog både en och två som kommer höja på ögonbrynet framöver. Jag älskar den här processen, att få skapa och göra kreativa saker, blir det för lugnt i lägret ja då blir det lätt myror i brallan, jag bara måste få skapa.
 
Jag har redan hittat titeln till nästa album, och med den i åtanke känns det lättare att vinkla allt åt ett specifikt håll, det känns både jazzigt och rockigt på samma gång, håller dock lite på titeln tills vi börjar närma oss slutproduktion. De första bilderna kommer att tas nu under hösten, nåt som jag egentligen tycker är ganska tråkigt att göra, känns alltid bäst när alla bilder är tagna och man har passerat den biten. Det är alltid svårt att hitta bilder till vad det nu kan vara man håller på med för tillfället, lättare att leja det till något fotograf proffs, de brukar oftast se nåt som vi andra dödliga inte ser. 
 
Textmaterialet är också ett tidsödande jobb, mycket som ska stämma där och minsta lilla felstavning drar ner slutprodukten avsevärt. Ne då gillar jag nog bäst att arra om låtarna, känslan av att ha hittat det perfekta arret har en alldeles speciell feeling med sig i magen. Det är alltid lika kul att se folks reaktioner när man gjort något special arrangemang och folk diggar det. Just nu sitter jag och benar ut vilka musiker jag vill ha med på den första singeln, har nästan hittat alla men letar fortfarande efter "Jokern" vi får se vem det blir;)