Snart, väldigt snart.
Foto: Mattias Lindh
 
Hej Goingar!
 
Jag vet att många av er har väntat tåligt på lite nyheter från TFF lägret och det kommer i en väldigt snar framtid, vi har roliga och spännande saker på gång, ibland blir dock processen lite längre än vad man beräknat. Vi jobbar på för fullt för att slutföra och sätta det som komma skall så snart som möjligt. Så om ni bara har lite mer tålamod med oss gossar i TFF så kommer det som sagt spännande saker inom kort, håll ut!:)
Vilken riktning ska jag ta?
Hej goingar!
 
Det var ett par dagar sen sist, hoppas ni alla har det toppen vart ni nu än befinner er i världen:) Det har varit en slitig vecka med ett späckat schema, så pass att jag inte orkat blogga något, har efter ett dagsverke legat utslagen i soffan och kippat efter andan som en annan blåsfisk:) Förutom lite nya äventyr med min seriefigur Jack, intensiva dagar med TFF, försöker jag nu sätta en dag för inspelning av min kommande video "Don´t believe a word" den väntas sedan vara klar för release innan sommaren tar vid. Planer för en uppföljare till min solodebut "I wanna be somebody" finns också, låtideer finns där, nu är det bara att lösa den ekonomiska frågan men en första singel planeras att dyka upp under sensommaren, mer om det senare:) För er som läst detta inlägg såhär långt tänkte jag fråga vad ni tycker att jag ska göra härnäst:
 
Göra ett album med rockklassiker i jazzformat, jazzstandards eller något annat tema.
Skriva några egna originallåtar till plattan eller enbart ha med covers.
Göra plattan med eller utan exslusiva gästartister.
Börja göra egna konserter eller ha detta som ett studioprojekt.
Låtförslag av alla de slag mottages fortfarande med glädje.
Släppa en låt i taget eller ett helt album vid ett å samma tillfälle.
Finns intresse för andra produkter förutom skivor och i såfall vad.
 
Att få bolla saker med er gör det hela så mycker roligare och mer spännande, kanske tycker ni jag ska ta en annan vändning, väntar med spänning på ditt svar:)
 
 
Den giglediga helgen.

Skriv inläggstext 

Att vara gigledig en helg brukar oftast innebära att man är just precis sådär ledig som man har hört att andra är:) men för mig som vanligt ligger efter med både det ena och det andra blev helgen en salig blandning av familjemys, kontorsjobb och träning. Många mail som ska besvaras, mycket redigeringsjobb, snickrande på kommande singeln, bildjobb osv. Så helgen har verkligen varit fullt pådrag även om jag inte ställt mig på en scen. 

Förresten en scen kommer jag ställa mig på ikväll istället, veckans drar igång direkt med gig, repetioner och möten, känns härligt att ha lite tempo i tillvaron:)