Söndagsgig.

Vilken söndag det blev, hur avslutar man en bra helg på bästa sätt? Jo man sjunger en massa Sinatra låtar tillsammans med ett grymt storband i detta fall Johan Stengårds Big Band. Spelplats för kvällen var Danderyd och lokalen var full med jazzdiggare från huvudstadens alla hörn. En relativt ny bekantskap från sinatras låtskatt är "the best is yet to come" en sång jag inte framfört tidigare men som på kort tid kommit att bli en favorit, älskar att sjunga den:) den största applåden fick dock New York, New York, en låt som inte heller går av för hackor. Hoppas på fler storbandsgig i en snar framtid:)

Spännande utveckling.
Hej goingar!
 
Efter att ha kollat på alla listor på Spotify, Facebook m.m. så funkar min platta bäst i Chile efter Sverige, det är nästan att Chile intar första platsen, väldigt jämt mellan de två länderna. Det känns ju fantastiskt kul att den funkar så bra utanför Sveriges gränser, ett högst otippat land må jag sägs, men väldigt roligt på alla sätt. Detta är första gången som någon musikproduktion som jag är involverad i har nåt ut så långt, som jag berättade tidigare har den börjat sälja i ett tiotal länder just nu. Känns lite exotiskt att veta att det går omkring en massa människor i Chile och tycker att min skiva är bra. Nu väntar jag med spänning på de asiatiska länderna, ska de vakna nångång?:)
Den sköna känslan.

Kommer ni ihåg den sköna känslan man har i kroppen när man vaknar en varm och go sommarmorgon? Visst är det en skön känsla:) den känslan försöker jag bibehålla varje morgon även om det som idag är blåsigt, kallt och regnigt. Dagarna blir faktist lite bättre av denna start, har lite lättare att komma igång med sommar tanken i kroppen. Det är lätt att hänga läpp och vara lite sur-trött hela dagen om man låter sig insupa den gråa period som nu återfinns utanför fönstret. Starten på dagen är den som oftast bestämmer hur resten av dagen kommer att bli, vilken attityd man möter dagen med, börjar man glad hänger det oftast i hela dagen. Prova själv, hitta den sköna sommarkänslan varje morgon och märk skillnaden:)