Mellanlandar.

Godmorgon goingar!

Så skönt att vara hemma en liten stund innan man åter ska ut på vägarna. Även om kalendern är tjock fram till nyår så är den tuffaste passagen förbi, nu kommer vi giga runt omkring i landet men med lite mer luft mellan gigen, att bränna av 13 gig på 13 dagar, vara ledig i två dar för för att sen dra av fem gig på raken igen blev lite i mesta laget. När man gör så många spelningar i följd infinner sig känslan att man är någon form av robot ganska lätt. Men jag klagar inte, efterfrågan har aldrig varit större och det känns fantastiskt att så många vill se både TFF och mina egna produktioner. Att få vara hemma några dagar är dock nödvändigt för kropp och själ, familjelivet strålar ju inte direkt av lycka när man tvingas vara borta såhär mycket. Nu blir det ett par dagar med de närmaste, känns hur grymt fint som helst. Naturligtvis kommer det innebära jobb också men det mesta kan jag styra till timmar då de flesta sover, förresten så har jag 10% i webshopen idag, kika in vetja :) ha en fin dag!

Gig på torra land.

Hej goingar!

Efter att vi packat ihop vår utrustning och klivit av Birka var det bara att ta sikte på nästa gig, företagsspelning i vinterviken. Ingen vila eller ro här inte:) det var ett stort event där vi delade scen med bl.a. Fredrik Reinfeld och Mikael Tornving. Själva spelningen gick som planerat men hela eventet blev dock försenat så man höll nästan på att somna mellan seten, med 13gig på 13 dagar började det kännas lite i kroppen. Om vi var trötta utanför scenen så var det desto mer energi när vi väl stod på scen, hela publiken skakade loss i Ray Charles klassiker "Shake a tail feather och med den var uppdraget slutfört och vi kunde äntligen åka hem och nanna kudden:)

Tack Birka för denna gången.

Lugnet har lagt sig, vi glider sakta fram genom Stockholms skärgård, vädret är åter grått men humöret på topp. Vi framförde 12 föreställningar på Birka och samtliga var en succé i sig, helt fantastiskt, saknar ord över det enorma mottagande vi fått under dessa dagar. Har varit en fröjd att få träffa så många Goa människor som rest från hela landet för att se vår jubileums show, tänk att så många velat fira våra 15 år i branschen med oss under detta år och vi är såklart inte klara med firandet ännu, många städer väntar fortfarande på ett besök innan tomten kommer. Vi är så tacksamma för det fina bemötande vi fått från alla på Birka, personal, ledning, gäster ja allt har varit toppen. Även om vi mönstrar av idag och beger oss vidare till nästa gig på fast mark säger vi inte hejdå till Birka, vi säger på återseende, tack o bock!