Sommar, sol & semester.
Hej goingar!
 
Jag vet att bloggen inte blivit uppdaterad på en liten tid, har tagit lite semester och varit ute i vår vackra skärgård och seglat, ett fantastiskt sätt att koppla av på. Inom kort är jag igång med mitt vanliga arbetsflöde och då kommer bloggen få en mycket tätare uppdatering, även jag behöver ladda batterierna ibland:) För första gången på många år känner jag att jag verkligen behöver få koppla av och göra något annat än just jobb, visst jag tycker det är ett fantastiskt jobb jag har men kroppen tog mycket stryk efter den tuffa våren. I höst väntar ett mastigt schema så jag gör nog bäst i att vara utvilad och redo om man nu ska hålla hela vägen till nyår då sista giget för året brukar bli crescendot för vinterspelningarna. Att få vara ute och segla med sin familj har varit magiskt gött, känns fint att få ro om de närmaste till max, det ger en otroligt energikick. Jag har dock några få gig under min ledighet, ja jag vet det låter ju lite märkligt men det rör sig om dagspelningar som inte tar så mycket tid och det håller även rösten lite i trim så jag inte behöver lufta den så mycket sen när hösten kommer. Ser mycket fram emot skivsläppet av min platta som går av stapeln den 19augusti, känns väldigt spännande och det är kul att den beställts från så många länder redan, det jag hoppas på nu är att den säljer så pass bra att jag kan göra en till, har så många arrangemang i huvudet som bara vill ut, vi får se hur det går med den biten:) Nu sitter jag och väntar på att resten av familjen ska vakna så vi kan dra ut och bada lite, måste passa på så när det ändå är sommar, sol och semester:)
Sommarjobb!:)
Mitt i semestern dök det upp lite småpyssel i form av en tv-inspelning och en allsångskväll, det kan vara lite knepigt med jobb som är mitt i ledigheten kroppen och sinnet är liksom inte alls inställt på att jobba, den vill bara vara ledig. Lite svårt var det att finna motivation till dessa dagar även om de var fantisiskt kul att göra när man väl var på plats. I tisdags var det tv-inspelning av programmet "Åsa i skärgården" som kommer sändas i december då alla längtar till sommaren, där framförde jag "The price" från nya plattan. progarmmet sänds över Östergötland men kommer finnas på webben sen. Inspelningsplats för detta var Stegeborgs hamnkrog, en väl vald plats, perfekt för mysig tv. Det svåra var bara att försöka titta in i kameran med en grymt stark sol rätt i nyllet, antagligen kommer det se ut som jag är på dåligt humör eller är lite sur men ni som läser detta och ser programmet sen vet nu vad det beror på:)
Dagen därpå, alltså nu i onsdags var det dags för den årliga allsången som jag allt som oftast brukar förska vara med på i Norrköping, den tillställningen kändes lite åt samma håll, kroppen hade inte riktigt kommit igång. trots denna känsla av ledighet tyckte jag att det gick fint, även här passade jag på att framföra "The Price" mitt bland alla Sinatra låtar som jag brukligtvis även har på agendan. En uppsjö andra mycket duktiga lokala artister fanns med denna afton och det var ett stort nöje att få höra dessa ställa skåpet på scen:) Allsångskväll är trots allt en del av den svenska sommaren:)
När sen dessa roliga dagar var över väntade belöningen och vad är en bättre belönen än en god glass!? framförallt om den har STAR WARS tema, hallon, lakritsoch vanilj är verkligen en supergod kombination. Just denna variant finner ni på smultronstället i Söderköping, missa inte om ni har vägarna förbi där i sommar!:)
Allt är möjligt:)
 
Hej goingar!
 
Hoppas ni har det strålande fint, idag väntar en tv-inspelning i Stegeborg, där kommer jag framföra "The Price" som är en av låtarna från nya plattan. Känns grymt kul att kunna börja lira dom låtarna lite mer nu när skivan äntligen är klar, The Price är även en av de låtar som betydd mycket för mig under min uppväxt. Något som jag funderat på länge och som jag verkligen skulle vilja göra någongång i framtiden är att lira in ett helt Sinatra album och då inte bara spela in ett album utan även spela in det där Frankie själv gjorde många av sina inspelningar nämligen på Capitol i Los Angeles. Det vore en skön dröm att uppfylla, vem vet en dag kanske man står i det sångbåset och sjunger för full hals, inget är ju omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid:)