The Rockn´Roll Circus.

Den tid vi har.
Häromdagen möttes vi att det tråkiga beskedet att ännu en känd offentlig person gått ur tiden, den här gången var det Carrie Fisher, en skådespelare som för mig och många andra för alltid kommer vara förknippad med rollkaraktären Prinsessan Leia Organa i STAR WARS. Jag var nio år gammal när jag för första gången såg STAR WARS Episode 4 "A new hope" Carrie hade den ledande kvinnliga huvudrollen i filmen och tillsammans med Mark Hamill (Luke Skywalker) gjorde hon stort intryck på mig. Om Luke Skywalker var min första idol så var Leia min första förälskelse, hon speciell och är det fortfarande. Ni som känner mig vet vilket stort SW fan jag är så det var otroligt tungt när nyheten kom om hennes bortgång, att sen hennes mor Debbie Reynolds går bort en dag senare i stroke känns så fruktansvärt att jag finner inga ord, mina tankar går till de anhöriga.
 
2016 har verkligen inte visat någon pardon mot kända människor som gått bort, de är tyvärr många och många är vi som saknar dom, Prince, David Bowie, George Michael för att bara nämna några. För varje gång jag möts av nyheten att någon byt planhalva slås jag av tanken av vad som egentligen är viktigt här i livet och vad man egentligen behöver. Tid, Vi har alla olika mycket av den, vissa får göra allt på hälften av tiden gentemot andra, medan en del får väldigt mycket tid, det viktigaste är att vi fyller tiden med något bra, det finns så mycket som vi matas med hela dagarna att vi blir förblindade av vad som verkligen är av värde. Vad är egentligen viktigt, hur många vänner eller följare man har på sociala medier, hur många som kommenterar det senaste inlägget, hur andra tycker jag är smal/tjock, eller borde vara på nåt speciellt sätt. Även jag har lagt tid på saker som egentligen inte har något värde det gör väl alla, men jag tycker att vi borde stanna upp då och då och fundera lite kring vad vi gör med vår dyrbara tid den korta stund vi har här på jorden.
 
Kärlek, vänskap, passion är för mig tre viktiga ledord, dom kommer jag hålla mer fokuserat på fr.om. nästa år. För vi vet aldrig när tiden är ute och man vill ju fylla påsen med det bästa man kan få, inte bara en massa strunt, låt oss göra det nästa år, rensa bort onödigt strunt som bara tar en massa tid och skaffa kvalitetstid, skapa bra minnen, upplevelser, projekt och vårda det liv vi har, det är vi värda.
 
När jag nu avslutar detta inlägg går mina tankar åter till Prinsessan Leia, du kommer för alltid vara med oss i tanken. Goodbye my Princess, let the force be with you where ever you are.