Mot Kristianstad !!

Tjena goingar!

Denna soliga onsdag går resan till Kristianstad och ett väntande företagsevent. Det är med The Fantastic Four som vi fått uppdraget att underhålla den södra delen av vårt avlånga land. Den här gången blir det resa via tåg och det perfekta med det är att man kan jobba hela resan fram och tillbaka, som att sitta på kontoret fast med ny miljö:) 

Känns lite som man är dubbelarbetande musiker då jag jobbar för TFF, mitt albumsläpp och föreställningen "Three Times' Love" den sistnämnda är en en större konsertform där jag och två käcka pojkar till tolkar Sinatra, elvis och Tom Jones. Det som gör vardagen Go är just att jag har flera saker/projekt att luta mig mot och fler kommer det nog att bli. Alla dessa projekt går olika bra under ett år och då passar man på att trycka på det som rullar bäst för stunden. 

Vilka koncept har du sett av ovanstående och vilket gillade du bäst?:) 
Lite stolt blir man fan:)
 Det är klart att det känns lite speciellt att se en sån här twitter från en person jag haft som idol i många, framförallt i tonåren betydde Bruce och KISS väldigt mycket för mig. Några av er undrar säker jaha vem är det där då, eller det där var väl inget? näe kanske inte för er men för mig är det en stor grej. det här är mannen med ett stort hjärta, en enorm passion för musik och gitarrer, och det är nog även därför han kommit så långt i sin karriär. Hoppas jag får tillfälle att jobba med honom nåt mer i framtiden.
Så ser min dag ut, hur ser din?
 
Hej goingar!
 
Får frågan med jämna mellanrum hur mina arbetsdagar ser ut så jag tänkte berätta det nu en gång för alla:) Det är egentligen inte så märkvärdigt bara man har lite fokus på hur man vill att dagarna ska se ut.
 
05:30 Stiger upp, duschar, läser lite ibland nån bok, ibland jobbmail medan jag väntar på att kidsen ska vakna.
ca 06:20 jagar en treåring som inte vill klä på sig.
07:00 Frukost.
09:00 Lämna på förskolan, gör sen de första samtalen för dagen i samband med powerwalk.
10:00 Går igenom mail, styr upp kommande spelningar, events.
11:00 Tar 15minuters intensiv hemmaträning.
11:15 Ringer arrangörer, media och andra bransch-människor
12:00 Lunch
12:30 Mailar eventbokare, arrangörer o dyl.
13:00 Samma som 11:15
15:00 Hämtar på förskolan.
17:00 Middag.
19:00 sovdags för de minsta i familjen.
20:00 Redigering av film, musik/ teckningsjobb, vissa dagar löpträning (eller vad som är viktigt för stunden)
22:00 Kollar nyheterna i soffan med den bättre hälften:)
23:00 Närkontakt med kudde
 
Detta gäller naturligtvis dom dagar då jag själv inte är ute på spelning men för det mesta ser dagarna ut såhär, hur ser dina arbetsdagar ut?